? Как получить кредит?
Головна - Блог - Борги - Как вежливо напомнить и попросит вернуть долг?

Как вежливо напомнить и попросит вернуть долг?

Раджу взагалі ніколи не давати і не брати в борг грошей, без документа, який має юридичну силу. Так ви забезпечите захист і собі і вашому знайомому/другу, а також зможете уникнути неприємних ситуацій.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Народна мудрість говорить, якщо ти хочеш залишиться друга досить просто занять йому грошей. Як змусити боржника повернути борг, при цьому Не порти з ним стосунки? Майже завжди можливо розібратися в ситуації, що склалася, повернути гроші і НЕ втратити близьку людину. Важливо проявить турботу про своє одного і не вести себе м'якотілим.

 


Багато з нас не знають, як чемно нагадати про борг. Неприємне обговорення краще розбавте за допомогою жарти або нестандартного словесного обороту. Більшість людей соромитися нагадувати позичальникові в повернення боргів, особливо якщо це родич або кращий друг. Краще переконати свого друга в необхідності повернути взяту в борг суму замість того, щоб намагатися нахабно забрати гроші у одного або товариша.

 


Важливо, якщо ви хочете позичити велику суму грошових коштів товаришеві, краще оформити розписку і переживати в можливу втрату фінансових коштів немає сенсу.

Психологічні способи нагадати про борг

Більшість з нас не знають, як змусити боржника повернути борг, психологія може допомогти нам досягти потрібного результату. У Деяких випадках буде достатньо звичайного ненав'язливо нагадування, оскільки один може просто забути про те, що він займала у вас гроші і йому потрібно повернути гроші через втому або складних життєвих обставин.

 


В мережі опубліковано безліч способів з описом того, як найкраще попросить близької людини повернути вам борг. Всі автори несуть в своїх статтях єдину думку - потрібно робити це без агресії і використовувати почуття гумору.

 


Ефективний метод для повернення грошей - написати товаришеві гумористичної повідомлення з проханням розрахуватися з боргами. Такий підхід однозначно не зможе образити людину і НЕ створить незручну ситуацію і нагадає позичальникові в фінансових зобов'язаннях.

 


Варто пам'ятати, що використання доброї іронії допустимо з добре знайомою людиною, Який зможе вловити ваші інтонації і трактує повідомлення в Верном руслі.

 


Ще одне ввічливе і делікатне нагадування про повернення боргу можна побудувати Посилаючись на термінову необхідність повернути позичені кошти. Не можна бути на сто відсотків упевненим в завтрашньому дні. Завжди є шанс захворіти, потрапити в лікарню, зіткнуться з поломкою автомобіля і побутової техніки, терміново потрібно робити ремонт в квартирі або з'явилася знижка на потрібний вам дорогий товар або послугу. Важливо НЕ виправдовуватися перед позичальником. Може складеться враження, що ви придумали цю історію і шукаєте привід забрати гроші.

 


Що робити якщо у Вас закінчилися гроші, а борги Вам не віддають?

На жаль, спроби повернути борг не завжди закінчуються успішно і при термінової необхідності дістати Необхідну суму фінансових коштів потрібно шукати інші джерела. На території України є надійна і перевірена фінансова організація Mywallet. Спеціалізація компанії полягає в надання доступних мікрокредитів в режимі онлайн. Для оформлення кредиту не потрібно виходити з дому, заявка залишається на сайті компанії. Нд необхідності збирати довгий список з документів, досить вказати паспортні дані та ідентифікаційний код. На розгляді заявки йде до 10 хвилин і гроші будуть перераховані на карту. При першому зверненні в компанії не потрібно оплачувати відсотки за користування кредитними коштами. Умови діють при поверненні кредитних коштів протягом 30 днів. Компанія НЕ перевіряє кредитну історію і видає гроші з імовірністю в 99 відсотків. Швидкий сервіс і гарантія безпеки персональної інформації - причини звертатися в Mywallet.

Отримати кредит

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...