? Как получить кредит?

Анна Примаченко

Мене звати Анна Примаченко - я фінансовий та юридичний експерт в MyWallet, 

Моя мотивація

За роки роботи  я неодноразово стикалася з ситуаціями, коли людей вводили в оману неправдивою інформацією. Як наслідок, люди приймають неправильні рішення і опинилися в скрутному становищі.

Моя місія полягає в двох аспектах. Перший, надати людям доступ до  якісної та  достовірної інформації, для прийняття правильних фінансових рішень. 

Другий, підготувати чіткі та зрозумілі роз’яснення юридичних нюансів типових ситуацій, з якими може зіткнутися кожен. Я розкажу як правильно оформити субсидії, льготи, відпускні та декретні в 2021 році. Ви дізнаєтесь про всі актуальні зміни в соціальному законодавстві.

Досвід роботи

Освіта та кваліфікація

  • 2005-2007 рр. -  помічник юриста в агрофірмі “Агроскоп Україна”
  • 2007-2010 рр. - юрист в агрофірмі “Агроскоп Україна”
  • 2010-2014 рр. - юрист у відділі банку “Райффайзен Банк Аваль”
  • 2014-2016 рр. - юрист в юридичній компанії “Unilex”
  • 2016- дотепер - головний юрист в інформаційному сервісі Kredit-ok
  • 2000-2005 рр.- Київський національний університет ім. Т. Шевченка
  • 2007 рр. - підвищення кваліфікації в КНУ ім. Т. Шевченка
  • 2011 рр. - підвищення кваліфікації Legal High School 
  • 2015 рр. - підвищення кваліфікації в LAWSTUDIES

Сторінка автора в Facebook

Анна Примаченко

Фінансовий експерт, юрист в Kredit-ok.

Монобанк кожного року стає все популярнішим та популярнішим, через свою зручність використання. Але через відсутність власних відділень та банкоматів, деякі люди не знають як отримати гроші готівкою. Тому про всі способи зняття грошей з карти Монобанку читайте в статті.
Кожен банк має свою інструкцію, як зняти гроші без картки. Тому немає одного єдиного універсального способу. Інструкції до таких банків як Альфа банк, Приват банк і Ощад банк, ви можете знайти у статті нижче.
В першу чергу ідемо в поліцію, а потім вже в паспортний стіл. Є шанс, що правоохоронні органи зможуть знайти втрачений документ і вам не треба буде робити новий.
Так, якщо ви не сплачуєте кредит в банку, то банк має право накласти арешт на вашу квартиру через суд. Тому в таких випадках рекомендую звернутися до юриста, який допоможе у в такій ситуації.
Розлучення це дуже неприємний та болісний процес, а розділ майна ще гірший. Для того щоб процес проходив легше, потрібно знати закони з цивільного кодексу України. Для того, щоб легше розібратись в них, в статті нижче описаний розбір ситуації однієї пари.
На мою думку, майбутнє за картками, тому що користування карткою суттєво економить час. Також в цьому способі оплати є ще масса переваг, які ви можете дізнатись в статті нижче.

Ті клієнти які часто користуються мікрокредитами, іноді стикаються з проблемами погашення. З таких ситуацій завжди є вихід, тому рекомендую цю статтю для прочитання. Тут ви дізнаєтесь всі способи для вирішення такої ситуації з мікрофінансовими організаціями. 

В Україні дуже поширені шахрайські схеми для отримання кредитів. Тому потрібно бути дуже обачними, коли звертаєтесь до спеціалістів з таких послуг. А взагалі, я рекомендую самим розбиратись, тому що вся інформація є у вільному доступі. Так ви зекономите кошти, і також будете знати всю ситуацію з вашою кредитною історією.

В цій статті ви дізнаєтесь про всі види, форми, переваги та недоліки споживчих кредитів. Тому якщо ви часто користуєтесь такими послугами, ця стаття для вас.

В цій статті ви дізнаєтесь про всі види, форми, переваги та недоліки споживчих кредитів. Тому якщо ви часто користуєтесь такими послугами, ця стаття для вас.

Карантин дуже вдарив по малому та середньому бізнесі в світі, а в Україні тим більше. Нажаль, в Україні представники цієї ланки найменш захищені та в період карантину податкові стягнення держава не послаблювала. Позитивним в ситуації з коронавірусом є те, що підприємці швидше почали цифровізувати свій бізнес та адаптовувати під нові умови.

Брати участь у пільговому кредитуванні можна лише в банках, де є спеціальні програми. В МФО ви можете брати позики для погашення певних сум з цього кредиту, якщо ви не встигаєте заплатити в банк. Такі програми - це хороша можливість отримати майно за більш-менш підйомну суму.

Цю статтю я рекомендую прочитати всім, хто хоче взяти кредит в МФО. Тому що ми живемо в час, коли в шахраїв та шахрайських контор дуже велика кількість. Найгірше те, що за протизаконні дії таких контор будете відповідати ви. Тому кожному потрібно знати ознаки, які вказують на потенційного шахрая. 

Відпускні - це обовязкова частина кожного трудового договору. Кожен працівник має знати правила розрахунку відпускних, для уникнення неприємних ситуацій з роботодавцем. Тому мати елементарні зняння розрахунків - це необхідна річ. Рекомендую статтю для прочитання нижче.

Взяти кредит в банку з поганою кредитною історією - це невдала ідея, адже в основному банки не видають таким клієнтам позики. Тому сподіватись на те, що інші люди зроблять чудо - марна справа. Не довіряйте обіцянкам - довіряйте фактам.

Дуже часто клієнтам МФО не подобаються високі відсотки в компаніях, тому і для цього і створили промокоди. Завдяки таким знижкам клієнт може постійно брати кредити дешевше ніж клієнт, який не слідкує за такими речами.Якщо часто використовуючи промокоди, кредити можна постійно отримувати майже під 0%.
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...