? Как получить кредит?

Кешбек з англійської дослівно перекладається як «гроші назад», а по суті, означає повернення готівкових коштів клієнта в рамках бонусної програми. Метою послуги є залучення нових користувачів і підвищення їх лояльності до сервісу або компанії, що здійснює програму. З огляду на швидкість і масштабованість інтернет-сервісів і способів оплати пластиковою карткою, Кешбек можна розділити на торговий і банківський.

Щоб зрозуміти, що таке cashback по карті в торговому варіанті, потрібно уявити собі відтерміновану знижку, сума якої повертається покупцю після закінчення терміну повернення товару. В цьому випадку гроші виступають в якості страховки, яка покриє знос виробу, який побував в короткочасному використанні. У плані мети банківське повернення коштів складна і хитра процедура. Кешбек тут необхідний для стимулювання користувача карти витрачати гроші не знімаючи їх в банкоматі або відділенні. Це скорочує витрати організації на внутрішні операції з валютою і дозволяє заробити на покупках клієнта за рахунок комісії.

Що таке cashback

Види кешбеків

Незважаючи на те, що cashback має чіткий механізм і принцип дії, він може відрізнятися способом їх здійснення і підходом. Особливо характерний кешбек в банку, якого існує відразу кілька видів:

  • прямий повернення коштів на рахунок клієнт з кожної покупки;
  • зарахування коштів на карту через Кешбек-сервіс, який співпрацює з банком;
  • накопичення грошей у вигляді бонусів всередині платформи (інтернет-магазин, платіжна система і інше).

Кешбек найбільш поширений, так як має найпривабливіший формат для реклами і просування бренду. Кожен магазин регулярно проводить дисконтні акції, знижуючи вартість товару на 3-5-10% і більше. Програма повернення коштів в такому випадку більш краща і продавець може не робити знижку, а провести cashback. Він буде в суті своїй такою ж знижкою, але набагато більш ефективною. Банку-партнеру магазину вигідна така послуга, так як при покупці виплачується не вся сума, а приблизно 97% від неї, 2% з яких відправляються фінустанові, а 1% повертається покупцеві.

Зарахування коштів через cashback-сервіс можливо тільки при оплаті картою в конкретних магазинах. У цьому випадку продавець пропонує клієнту за розрахунок карткою конкретного банку знижки або бонуси внутрішньої системи, що дозволяють витрачати їх тільки в цьому магазині або мережі. Принцип дії cashback тут схожий з попереднім видом повернення коштів, але в зворотному порядку. Тут банк виступає в ролі рекламодавця і повертає продавцю суму бонусів з відсотками.

Чому банки люблять cashback?

Що таке кешбек на карті для банків - це спосіб отримати хороший прибуток з мінімальними ризиками, в основі якого лежать:

  1. Збільшення грошового обороту і комісій за операції по карті;
  2. Ймовірне використання споживачем платного смс-банкінгу;
  3. Плата за обслуговування картки;
  4. Можливість відкриття овердрафту.

Останній пункт найбільш привабливий для організації емітента пластикової карти. Саме тому багато банків дають безвідсоткові позички до 60 днів. Головна мета такої «благодійності» - залучення клієнтів. Варто сказати, що в цьому немає нічого поганого. Здорове споживання завжди було рушієм економіки і в Україні стає все більш можливим витрачати гроші на свої споживчі потреби за допомогою карти і Кешбек.

ROZETKA; MOYO; BonPrix; LaModa; Цитрус; Adidas; Lotto і багато інших.

Великі інтернет-магазини, супермаркети електроніки, бутики модного одягу і туристичні компанії все частіше пропонують клієнтам розплатитися банківською карткою за програмою cashback. Серед найбільш помітних:

  • ROZETKA;
  • MOYO;
  • BonPrix;
  • LaModa;
  • Цитрус;
  • Adidas;
  • Lotto і багато інших.

Цей список можна продовжувати до нескінченності, так як все більше компаній впроваджують у себе програму cashback, єдиною умовою участі в якій є наявність грошей на карті. А ось що робити, коли їх немає, це вже зовсім інше питання. Легко взяти кредит на подарунок або відпустку, але позика на товар трохи складніша в плані виплати. Вигідніше взяти мікропозику в компанії MyWallet, яка швидко перерахує гроші на карту, відкривши всі можливості для вигідних покупок.

Умови отримання експрес-кредиту в MyWallet

Компанія працює виключно через інтернет і позичальник може отримати кредит за паспортом, заповнивши анкету на сайті і надавши персональні дані. Оформити заявку можна тільки при наявності українського паспорта та після досягнення 18-річного віку. Для цього будуть потрібні:

  • фото сторінок паспорта та коду ІПН;
  • номер мобільного телефону;
  • номер картки.

Максимальна сума кредиту - 10 000 гривень, але при першому зверненні вона становить 3000 грн. Її збільшення відбувається після своєчасного погашення раніше взятих позик. Термін їх виплати складає 5 - 30 днів з можливістю пролонгації. Умовою послуги є своєчасна виплата відсотків за користування. При цьому клієнт отримує повне право розпоряджатися коштами на свій особистий розсуд, в тому числі повертати відсотки від суми за програмою кешбек. Це відмінна можливість взяти позику для студента, пенсіонера, фрілансера і будь-кого, хто її терміново потребує.

MyWallet не має територіальних відділень, пропонуючи для погашення кредиту скористатися:

  • персональним кабінетом;
  • терміналом самообслуговування;
  • банківським відділенням.

Позичальник може вибирати будь-який зручний йому спосіб і вносити платежі в різних частках в будь-яких числах терміну дії договору.

Мікрокредит від MyWallet ідеально підходить для термінового поповнення кредитки, так як має:

  • фіксований відсоток;
  • прозорі умови;
  • можливість продовження;
  • зручні способи повернення.

Крім цього позика не обтяжена додатковими комісіями і прихованими платежами, що робить її вигідною і дозволяє повернути кошти без всяких проблем.

Кредитування в MyWallet - це відмінний спосіб встигати брати краще і отримувати свої гроші за програмою cashback від найбільших магазинів України.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...