? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Де знайти допомогу в отриманні кредиту

Де знайти допомогу в отриманні кредиту

В Україні дуже поширені шахрайські схеми для отримання кредитів. Тому потрібно бути дуже обачними, коли звертаєтесь до спеціалістів з таких послуг. А взагалі, я рекомендую самим розбиратись, тому що вся інформація є у вільному доступі. Так ви зекономите кошти, і також будете знати всю ситуацію з вашою кредитною історією.

Анна Примаченко

Фінансовий експерт, юрист в Kredit-ok.

Якщо у вас погана кредитна історія і ви плануєте взяти кредит у банку — скоріше за все представники банківської установи повідомлять вам про відмову. Через це вірити, що в інших людей вийде взяти кредит за вас — марна справа. Не варто вірити в пусті обіцянки, краще довіряти перевіреним фактам.

 

Так що ж варто зробити коли банківська установа не одобряє видачу кредитних коштів, а гроші потрібно терміново? Реальна допомога в отриманні кредиту полягає в зверненні до перевірених МФО. Для отримання коштів у МФО вам не потрібно хвилюватися про погану кредитну історію чи довідку про доходи. Наприклад, представники компанії My Wallet готові видати першу позику зовсім без відсотків на цілий місяць. Однак потрібно розуміти, що позиченні в МФО гроші потрібно буде повертати у будь-якому випадку. Тому перед тим, як взяти новий кредит потрібно тверезо дивитися на свій бюджет та ретельно його планувати. Багато людей обирають значно легший шлях і вірять привабливій рекламі — допомога в отриманні кредиту сьогодні та без зайвих клопот.

 

Реальна допомога чи безкоштовний сир?

На даний момент в інтернеті існує безліч організацій, які пропонують свою допомогу в процесі отримання кредитних коштів. Через те що таких компаній дуже багато можна сміливо говорити про те, що попит на цю послугу також дуже великий. Банківські установи мають повне право не кредитувати клієнта і на те в них є свої вагомі причини, якими вони можуть не ділитися. Однак існує безліч посередників, які за невелику суму грошей готові владнати усі проблеми і будь-хто може отримати бажаний кредит з найбільш вигідними умовами. У своїй рекламі подібні організації обіцяють наступне:

  • Клієнт з поганою кредитною історією може отримати кредитні кошти;
  • Боржники банку зможуть отримати новий кредит;
  • Клієнт з відсутньою кредитною історією зможе взяти позику.

 

Перед тим як вірити у такі обіцянки варто задуматися на хвильку, чи це можливо навіть у теорії? Хто готовий надати вам безцінну послугу — допомогти отримати кредитні кошти без довжелезних черг, без кредитної історії чи з поганою кредитною історією за мінімальну комісію? Варто розібратися, чи є ця послуга сиром у мишоловці? Відразу зробимо акцент на те, що це така послуга є сиром у мишоловці, хоч і не зовсім безкоштовним. Давайте розбиратися чому.

 

Багато хто з громадян не знають, що всі банки, які надають кредити на території нашої держави працюють за єдиною клієнтською базою, яка працює завдяки автоматизованій системі. Комп'ютер проводить аналіз даних і спираючись на отриману інформацію схвалює видачу позику чи навпаки, відклоняє видачу кредиту. Саме тому стороння особа чи компанія не має ніяких можливостей якимось чином вплинути на цей процес і підвищити ваш шанс на отримання бажаного кредиту. Якщо все так просто і банально залишається одне невирішене питання — чому на території України існує так багато організацій, які вже багато років обіцяють своїм клієнтам допомогу в отриманні кредиту в банках? За якою схемою працюють ці компанії?

 

Що таке послуга — термінова допомога в отриманні кредиту

Чому так багато людей звертаються за допомогою в подібні організації, та що вони пропонують своїм клієнтам? Більшість подібних фірм пояснюють свою допомогу в отриманні кредиту готівкою наступним чином:

  • При зверненні в компанію ви називаєте банки, які надають кредити і де ви хотіли б отримати кредит, але вам відмовили. Також потрібно повідомити бажану суму та на яких умовах вам хотілося б отримати кредитні кошти.
  • Ви озвучуєте можливі причини, через які банківська установа не захотіла одобрити вашу заявку на отримання кредиту: наявність непогашеної заборгованості, погана кредитна історія чи можливо ви працюєте неофіційно і не змогли отримати довідку про доходи.
  • Представники організації уважно вас слухають та обіцяють, що точно можуть вам допомогти.
  • Ви платите за роботу компанії і через декілька днів звертаєтесь у той самий банк і відбувається диво — представники банку дають зелене світло для видачі кредитних коштів.

На папері все виглядає дуже цікаво, тим паче, така послуга коштує не так багато. Але говорячи про реальний світ варто розуміти те, що жоден банк не зможе видати клієнту кредит у тому випадку, якщо в нього вже є відкрита заборгованість. Говорячи простими словами, компанії, які займаються допомогою в отриманні кредиту прості шахраї. Звичайно організація може допомогти людині з гарною кредитною історією отримати кредит у банку, якщо причиною відмови став невисокий дохід, однак гарантувати цього не може ніхто. Якщо у клієнта є проблеми з кредитною історією, представники подібних організації можуть хіба-що проконсультувати таку людину і взяти з неї гроші за пусті теревені.

 

Як отримати справжню допомогу

Звичайно, подібні “спеціалісти” можуть в деталях розповісти про те, яку інформацію треба подати в банківську установу, а яку краще не озвучувати для отримання потрібної кредитної суми. Але якщо ви кредитуєтесь не перший раз, і представник банку попросив вас принести довідку про доходи, ваші обіцянки та слова не матимуть ніякого ефекту. Банк має цілу базу з документацією, є дані про вашу кредитну історію. В такій ситуації поради, як схитрувати та отримати кредит будуть мати нульовий ефект. Ніхто не в силах допомогти безробітному боржнику отримати кредит у банку, тому що банківській установі не вигідно давати гроші таким людям. Це відбувається не через те, що такі люди не гідні отримати допомогу. Банк — це, в першу чергу, фінансова установа, основна мета якої заробіток грошей. Банківська установа не буде ризикувати та позичати гроші людині, яка, скоріш за все не зможе їх повернути. Банки які надають кредити людям з непогашеними боргами — не існують.

Єдина можливість для отримання кредиту у такому випадку — закриття всіх заборгованостей. У цьому випадку ніяка компанія не зможе допомогти людині, потрібно робити все самому.

 

Реальна допомога в отриманні кредиту

Багато людей не знають про те, що у них є можливість отримати кредитні кошти навіть якщо в них погана кредитна історія. Для цього потрібно звернутися до надійного МФО, в перелік котрих входить мікрофінансова організація My Wallet. Для отримання грошей не потрібно навіть виходити зі своєї квартири. Потрібна вам сума буде переведена на ваш рахунок вже через 15 хвилин після подачі заявки.

  • Mywallet пропонує отримати від 100 до 4 тисяч грн на строк до одного місяця.
  • Вам не потрібно збирати цілу папку документів для отримання кредиту, достатньо мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та картку, на яку будуть переведені кошти.
  • Кредит надається без застави та поручителів.
  • Позику може отримати будь-який повнолітній громадянин України.
  • Якщо ви берете позику вперше ми не нараховуємо відсотків по кредиту.
  • Наші представники завжди на зв'язку та можуть відповісти на всі ваші запитання у будь-який час.
  • Видача кредиту відбувається в режимі онлайн, і вам не потрібно відвідувати наше відділення для отримання грошей.

 

Підведемо певний підсумок. Банки, які надають кредити боржникам просто не існують. Після ознайомлення з усією інформацію стає зрозуміло, що не варто довіряти шахраям та вірити у гучні обіцянки. Якщо у вас виникла необхідність терміново вирішити фінансову проблему — краще звернутися до перевіреної організації з вигідними умовами кредитування, яка може реально вам допомогти. Лише так можна скористатися реальною допомогою в отриманні кредиту.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...