? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Де зняти гроші з карти монобанк без комісії?

Де зняти гроші з карти монобанк без комісії?

Монобанк кожного року стає все популярнішим та популярнішим, через свою зручність використання. Але через відсутність власних відділень та банкоматів, деякі люди не знають як отримати гроші готівкою. Тому про всі способи зняття грошей з карти Монобанку читайте в статті.
Анна Примаченко

Фінансовий експерт, юрист в Kredit-ok.

Сьогодні дедалі більше мешканців України стають клієнтами відносно нової кредитно-фінансової установи під назвою Монобанк. Основна відмінність від інших банків полягає в тому, що Монобанк функціонує без жодного стаціонарного відділення і немає мережі банкоматів, як всі банки України: ПриватБанк, Укргазбанк, Ощадбанк, ПУМБ. Монобанк є стовідсотковим онлайн-банкінгом. Процес реєстрації відбувається за допомогою мережі, що набагато швидше чим реєструватися у відділенні банку. Після того, як клієнт підписав договір в онлайн режимі, йому потрібно відвідати найближче представництво фінансової установи, щоб отримати пластикову картку з кредитним лімітом. По отриманню він може користуватися всіма опціями цього продукту.

 

Серед основних плюсів клієнти Монобанку виділяють зручний та швидкий мобільний додаток, хороший кешбек, надійну та цілодобову підтримку. А також відсутність комісії при переказах та платежах, різні акційні й бонусні пропозиції для постійних клієнтів. Це все заощаджує час, але іноді нам потрібні готівкові кошти й далеко не всі знають, що потрібно для того, щоб в Monobank зняття готівки відбулося без списання відсотків.

 

Як ми говорили раніше, особливістю Монобанка є відсутність власних банкоматів. Водночас представники фінансової організації рекомендують своїм клієнтам знімати гроші за допомогою банкоматів інших фінансових установ. Банки-партнери в обличчі Universal Bank і А-банк пропонують клієнтам Monobank зняття готівки без комісії. В інших банкоматах потрібно буде в середньому заплатити один відсоток від суми зняття грошей. 

 

Клієнти банку можуть скористатися послугами зняття готівки на касі магазину. Такі послуги надають представники: Сільпо, Фора та VARUS і деякі заправки. Для зняття готівки на касі потрібно зробити покупку будь-якого товару і розплатитися за допомогою банківської картки. Обов’язково потрібно говорити касиру про це заздалегідь. Після всього клієнт вводить пін код та отримує потрібну суму готівкою. Цей спосіб правильний, коли вам потрібно зняти невелику кількість коштів.

Де і як можна поповнити монобанк без комісії

Багато клієнтів розглянутої фінансової установи не знають як поповнити карту монобанк без комісії. На сьогодні існує багато способів для її поповнення:

  • найпростіший спосіб для переказу грошей на карту Монобанку — переказ з іншої карти в режимі онлайн. Згідно з умовами банка, перекидання коштів між власними картами власника відбувається без нарахування комісії;
  • в будь-якому місті України є багато терміналів IBox, які дозволяють без будь-яких комісій поповнити кредитну картку Монобанку. Для цього достатньо правильно вказати номер телефону, або прикласти карту до термінала;
  • клієнт, також може поповнити карту через банківську касу. На сьогодні банк Universal і TACKOM можуть поповнити ваш банківський рахунок без нарахування комісійних.

Якщо ваш знайомий є користувачем Монобанку та хоче безпечно поповнити рахунок, ви сміливо можете порадити йому один з методів. Тому що, ці способи перевірені та користуються постійною популярністю, особливо у нового покоління.

Кешбек в якості оплати комісії за зняття готівки

Кешбек від Монобанк дозволяє отримувати гроші на карту при покупці товарів в певних торгових мережах, майже в будь-якому супермаркеті можна виконати цю операцію. Виплата кешбеку відбувається регулярно раз в місяць. Послуга абсолютно безкоштовна й активується через мобільний додаток. Під час знімання готівки фінансові кошти можуть бути використані у вигляді компенсації виплати комісії. 

Отримати кредит

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...