? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Верифікація та валідація банківської карти: що це таке і навіщо потрібно

Верифікація та валідація банківської карти: що це таке і навіщо потрібно

Онлайн-кредитування розвивається стрімкими темпами і все більше українців воліють оформлення позики через інтернет відвідування відділення банку або МФО. По-перше - це зручно і подати заявку можна прямо з телефону, а по-друге дозволяє отримати гроші миттєвим перекладом на карту. Банки переводять гроші на власні карти, а МФО - на карти усіх банків, тому щоб отримати швидкий позику в мікрофінансової організації, банківська карта позичальника спочатку повинна пройти процедури верифікації та валідації.

Що таке верифікація та валідація

Платіжні онлайн-операції з банківськими картами зводяться до кількох простих кроків: потрібно виконати переклад, дочекатися підтвердження від банку, ввести ПІН-код і отримати квитанцію з підтвердженням оплати. Всі ці дії займають всього декілька секунд і вимагають мінімум зусиль. Безконтактні платежі за картками виконуються ще швидше, тому що в цьому випадку нам не потрібно надавати PIN-код, що ще більше скорочує тривалість транзакції. Перерахування кредитів на банківську карту працює схожим чином, але вимагає проведення валідації та верифікації карти. Валідація - це процедура підтвердження даних банківської карти, зокрема її номера з 16 цифр і коду CVV з 3 цифр, зазначеного на зворотному боці. Перші 6 цифр вказують на фінансову організацію-емітента картки, а інші 10 є ідентифікатором персонального банківського рахунку. Верифікація - це підтвердження приналежності банківської карти конкретній людині. Більшість мікрофінансових компаній верифікує карти через спеціальні онлайн-сервіси, типу Platon. При перевірці на мапі позичальника блокується певна сума, як правило, кілька гривень, які використовуються в якості ідентифікатора при перевірці даних. Після процедури гроші розблокуються, і знову стають доступні для зняття. Це дозволяє компанії перевірити приналежність банківської карти конкретній людині і виключити ймовірність шахрайства.

Переваги онлайн-кредитування в мікрофінансових організаціях

Звернення в МФО зручно і вигідно, коли мова йде про невеликий позику на короткий термін. Мікрофінансові компанії пропонують клієнтам повноцінні сервіси онлайн-кредитування з можливістю отримання грошей на карту будь-якого українського банку. При цьому оформити кредит можуть всі громадяни України від 18 років з постійним трудовим доходом. Для подачі заявки потрібно:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний номер платника податків.

При оформленні потрібно вказати номер банківської карти, на яку будуть переведені гроші і номер мобільного телефону. Мікрофінансових компанія MyWallet спеціалізується на онлайн-мікрокредитування і пропонує отримати швидкий позику на дуже вигідних умовах:

Умови оформлення мікрокредиту в MyWallet
Сума Від 500 до 15 000 гривень
Термін погашення Від 5 до 30 днів з можливістю пролонгації
Процентна ставка 2,0% на добу
Час розгляду заявки Близько 15 хвилин

Переваги кредитування в MyWallet:

  • прозорі умови кредитування;
  • без довідки про доходи, застави та поручителів;
  • фіксована процентна ставка;
  • можливість пролонгації терміну погашення;
  • гнучкий графік виплат по позиці.

Компанія MyWallet пропонує зручний онлайн-сервіс, доступний 24/7/365 для подачі заявки на отримання невеликого кредиту на банківську карту.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...