? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредити для Бізнесу - Кредит для ФОП як рiзновид кредитування бизнесу

Кредит для ФОП як рiзновид кредитування бизнесу

Кредит для підприємців — це спеціальний банківський продукт, створений з метою підтримки та розвитку бізнесу через надання позик на різні витрати компанії. У більшості європейських країн кредитні програми для фізичних осіб є дуже популярним продуктом для фінансових організацій, і крім того, — одними з ключових "гвинтиків" розвитку економіки держави.

Кредит для ФОП — для яких цілей?

На старті бізнесу кожному підприємцю доводиться вирішити декілька важливих фінансових завдань, серед яких:

  • Придбання або оренда приміщення;
  • Підбір персоналу та виділення бюджету на зарплату працівникам;
  • Маркетинг на початковому етапі (проведення ефективної рекламної кампанії)

Крім того, на шляху до успіху підприємець може зустрітись ще з багатьма незапланованими витратами. Щоб закрити всі фінансові питання на старті бізнесу, можна звернутися за кредитною підтримкою, яка дозволить сфокусуватися на якісному виконанні бізнес-плану.

Якщо бізнес вже існує, але вимагає модернізації, кредитні кошти також врятують ситуацію. З їх допомогою можна вдосконалити продукцію, підвищити кваліфікацію фахівців, провести масштабну рекламну кампанію тощо.

Де і як взяти кредит для ФОП

Позикові кошти можна використовувати для придбання обладнання, транспортних засобів, закупівлю товарів, відкриття нових філій (розширення) і т.д.

Звернутися за фінансовою допомогою можна в компанію My Wallet, яка надає кредити на оптимальних умовах оформлення і отримання. У нас можна оформити позику на суму від 5000 до 500 000 гривень. При оформленні позики на суму до 75000 гривень потрібен мінімальний пакет документів і не більше години часу. Якщо ви хочете отримати більше 75000, буде потрібна ще фінансова звітність підприємства.

Як оформити кредит в My Wallet

Ви можете просто оформити онлайн-заявку на сайті компанії. Для цього потрібно вказати особисті і контактні дані, обрати суму позикових коштів і відповідні терміни погашення позики. Після цього через декілька хвилин з вами зв'яжеться менеджер для уточнення інформації та укладання договору. Також ви можете звернутися в одне з відділень компанії (філії є у ​​всіх великих містах України) і оформити позику там.

Переваги кредитування c My Wallet

Компанія My Wallet розробила декілька спеціальних програм кредитування для ФОП, які дозволяють підприємцям брати кредити без застави та поруки. Також ці програми передбачають зручний спосіб погашення боргу — щомісячно рівними платежами.

Якщо вам, як ФОП, потрібна позика для відкриття або ведення бізнесу, сміливо довіртеся My Wallet, тому що ми гарантуємо:

  • знижену річну відсоткову ставку;
  • спеціальні програми лояльності для індивідуальних підприємців;
  • легкий і швидкий процес оформлення договору на позику;
  • можливість взяти кредит в режимі онлайн, незалежно від того, в якому місті ви знаходитесь;
  • можливість погасити заборгованість достроково без будь-яких штрафних санкцій.

Щоб розрахувати щомісячний платіж по позиці згідно зручним для вас умовам, потрібно заповнити онлайн заявку на сайті. Наш кредитний менеджер проконсультує вас по актуальним програмам та допоможе вибрати найбільш оптимальний варіант кредитування. Після підписання договору ви отримаєте гроші на руки або на банківську карту будь-якого банку.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...