? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредити для Бізнесу - Топ-5 переваг взяття кредиту в МФО

Топ-5 переваг взяття кредиту в МФО

Це дуже хороша стаття для тих, хто не знає де ж взяти гроші на перші вкладення в бізнес. Взяти кредит в банку набагато довше та важче ніж у МФО. Тим більше якщо у вас є не дуже хороша кредитна історія або ви працюєте не офіційно. Тому тут ви дізнаєтес всі нюанси та деталі першої  позики і визначите для себе, що ж краще: банк чи МФО. Тому однозначно рекомендую всім цю статтю для прочитання!

Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Ведення підприємницької діяльності неминуче пов'язане з великою кількістю ризиків. При виникненні яких-небудь проблем на допомогу готові прийти не тільки представники банків, але й мікрофінансових організацій. Останні дозволяють без великої кількості зусиль і за короткий проміжок часу отримати кредит для ведення бізнесу.

Особливості кредитування

Кредитування є процесом по взяттю позики під певні умови. Отримані гроші малий та середній бізнес використовує для модернізації виробництва, продовження здійснення підприємницької діяльності, виплати заробітної плати. На відміну від кредиту на особисті потреби цей варіант дозволяє взяти більше коштів на більший термін.

Розв'язати проблему, пов’язану з нестачею коштів, можна протягом декількох хвилин. Ця обставина є головною позитивною стороною МФО, це відкриває можливість для бізнесмена бути гнучким. Тому що проблема не може завдати шкоди діяльності підприємця. Також кожна наступна заявка дозволяє брати більшу кількість коштів. Головні особливості кредитування:

  • позичальник сплачує тіло кредиту й усі нарахування протягом визначеного терміну;
  • обидві сторони гарантують виконання прописаних обов’язків;
  • виконується перерозподіл грошей від одних осіб іншим;
  • відбувається стимулювання розвитку економіки;
  • обидві сторони отримують вигоду.

Отримання позикових коштів

Спочатку потрібно оформити заявку. Для цього надається особиста інформація, вибирається сума і термін кредиту. Потім підписується договір. Після цього при позитивній відповіді гроші прийдуть на вказану кредитну чи дебітову картку.

Топ-5 переваг взяття кредиту в МФО

У порівнянні з банками процедура взяття кредиту в МФО має наступні переваги:

  • Виставляється менше вимог. Потрібно бути громадянином України, мати вік від 18 до 65, мобільний телефон, картку будь-якого українського банку.
  • Менше часу витрачається на підготовку. Щоб підготуватись, достатньо зробити скан-копії паспорту та ІНПП.
  • Очікування відповіді на заявку займає мало часу. Отримати кошти можна протягом 15 хвилин після оформлення заявки.
  • Не потрібно звертатись до відділення банку. Уся процедура виконується у режимі онлайн, доступно використання сайту й мобільного додатку.
  • Не потрібно контактувати з людьми. Відсутній ризик заразитись будь-якою хворобою чи бути пограбованим, оскільки позичальник отримує кошти, не виходячи з дому.

Причини відмови у видачі позики для ведення бізнесу

Достатньо рідко представники МФО відмовляють у видачі позики для ведення бізнесу. Коли це трапляється, причиною цього є:

  • заборгованість у МФО чи банках;
  • неправильно заповнена заявка;
  • судимість.

Якщо була отримана відмова у видачі займу для ведення бізнесу, потрібно попрацювати над виправленням усіх проблем. Потім можна оформити ще одну заявку.

Процедура погашення в Україні

Одна справа — взяти кредит для ведення бізнесу, зовсім інша — його погасити. Для останньої операції використовуються різноманітні способи: термінал самообслуговування, відділення банку, сайт МФО. Вони пропонують використання готівкових та безготівкових коштів.

Процедура пролонгації

Потреба в пролонгації виникає, коли позичальник не встигає вчасно погасити кредит для здійснення бізнесу. Для здійснення такої процедури потрібно виплатити певну суму й вибрати новий період, протягом якого виконується погашення.

Підбиття підсумків

Після прочитання цього тексту у Вас не залишилось питань по процедурі кредитування. Ви повністю готові до взяття одного чи декількох найвигідніших позик для ведення бізнесу. Почніть з виконання вказаних вище етапів.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...