? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредит для фізичних осіб - Кредит для мами в декретній відпустці – чи реально отримати?

Кредит для мами в декретній відпустці – чи реально отримати?

Народження дитини здатне перевернути звичне життя з ніг на голову. Турбота про малюка вимагає не тільки більше часу і сил, але і більше грошей. Тому молоді мами часто цікавляться, чи дають кредит в декретній відпустці в Україні банки і які взагалі є можливості отримати в борг гроші без утомливих процедур оформлення.

Декретна відпустка і кредитоспроможність: у чому складність

З кредитуванням для молодих мам справа йде складніше, ніж здається на перший погляд. Хоча позику під час вагітності можна отримати навіть в банку, на рішення про видачу впливає безліч факторів. Щоб взяти споживчий кредит може знадобитися:

  • довідка про доходи;
  • позитивна кредитна історія старше двох років;
  • поручитель з високим рівнем доходу;
  • ліквідне заставне майно.

Хтось може заперечити, що у вагітної жінки стабільний дохід. Це правда, але ненадовго. При визначенні кредитоспроможності банки перевіряють фінансове становище клієнта зараз і оцінюють, яким воно буде в наступні 3 роки. Шанси жінки отримати кредит, яка живе тільки на допомогу у зв'язку з вагітністю, дуже малі. Це пов'язано з тим, що банки розглядають допомога по вагітності та пологах як додатковий дохід, а не як джерело доходу. Навіть в ситуації, коли материнське посібник розглядається як додатковий дохід, жінка повинна подати відповідну заяву, в якому вона заявляє про свою готовність повернутися на роботу після закінчення декретної відпустки. Разом з ним вона повинна подати письмову заяву про вихід з декретної відпустки, із зазначенням дати повернення на роботу. Якщо одним з додаткових умов банків є довідка про працездатності від лікаря і від роботодавця про допуск до роботи після декрету і розмір заробітної плати. У такому випадку ймовірність схвалення кредиту зростає. Це пов'язано з тим, що з точки зору банків існує значний ризик того, що жінка не повернеться на роботу після пологів або закінчення декретної відпустки Саме тому можливість мікрокредитування для матерів, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною, більш вигідна, оскільки дозволяє:

  • брати невелику суму на короткий термін під фіксований відсоток;
  • вносити плату в будь-яких числах і сумах в рамках договору;
  • достроково погашати або продовжувати займ без штрафів і пені.

Такі умови кредитування набагато вигідніше, коли потрібна невелика сума на короткий термін.

Де взяти вигідний кредит мамі в декретній відпустці

При оформленні позики в банку, як правило, потрібна довідка про доходи і позитивна кредитна історія. Але не завжди у молодої мами може бути і те, і інше. Отримання швидкого позики в МФО не вимагає довідок і виписок, що дає можливість кредитуватися, навіть сидячи в тривалій відпустці. Переваги мікрокредитування в компанії MyWallet:

  • попередній розрахунок вартості;
  • відсутність прихованих комісій і додаткових платежів;
  • мінімальний пакет необхідних документів;
  • вільний графік внесення платежів;
  • переказ грошей на карту будь-якого українського банку;
Умови оформлення мікрокредиту в MyWallet
Сума Від 500 до 15 000 гривень
Термін погашення Від 5 до 30 днів з можливістю пролонгації
Процентна ставка 2,0% на добу
Час розгляду заявки Близько 15 хвилин

Мікрофінансових компанія MyWallet пропонує молодим мамам в декреті найвигідніші умови кредитування онлайн: без довідки про доходи, застави та поручителів.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...