? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредит для фізичних осіб - Оформлення страховки перед поїздкою за кордон

Оформлення страховки перед поїздкою за кордон

Вирушаючи на відпочинок або по роботі в іншу країну, жителі України стикаються з необхідністю оформляти страховий поліс. Як правило, цю послугу забезпечують туроператори, які співпрацюють зі страховими компаніями і мають досвід і свої відпрацьовані схеми. Відповідно, якщо поїздка планується без посередників, то питанням оформлення страховки на подорож займатися доводиться самостійно. У будь-якому випадку, цьому питанню варто приділити увагу, так як не виключено, що від цього в подальшому будуть серйозно залежати здоров'я і фінансові витрати.

Загран страховкаЯкі особливості страхування потрібно враховувати

Страхування при оформленні візи - питання обов'язковий і серйозний. Щоб не потрапити в халепу і не викинути даремно гроші, варто дізнатися про цю послугу трохи глибше:

  1. На будь-якому етапі оформлення страховки перевіряйте правильність даних, відповідність періодів перебування в дорозі і терміну дії договору. До речі уточніть в посольстві, які з страхових організацій є акредитованими а, отже, надійними.
  2. Існує кілька типів полісів. Їх вибір залежить від регулярності та видів поїздок. Одноразове страхування підійде для відпочинку, тоді як постійні подорожі краще застрахувати, використовуючи безлімітний тариф. Різні поліси відрізняються один від одного вартістю, але це і виправдано, так як за підсумком та ж річна страховка економить масу часу і ресурсів, дозволяючи не проходити одну і ту ж процедуру по багато разів.
  3. Уточнюйте, які виплати передбачаються в разі форс-мажорних обставин. Нерідко виникають непорозуміння, коли, через особливості фінансових перерахунків, страхового поліса виявляється недостатньо. Краще оформляти страховку на відпочинок в доларах або євро і заздалегідь промоніторити поради бувалих мандрівників з приводу страхової суми.
  4. Оформляючи страховку, будьте в курсі, які преференції ви можете від цього отримати. Адже це не просто формальність, а вкладення в особисту безпеку і комфорт. Також звертайте увагу на пункти, які не є страховими випадками, щоб згодом не залишитися без підтримки і компенсацій. Особливо, якщо під час подорожі передбачається екстремальне проведення часу.
  5. Додаткові страхові послуги - готуючись до поїздки, можна продумати ті чи інші нюанси, які забезпечать зручне і спокійне перебування в дорозі, особливо, якщо їдете в супроводі дітей. Дізнайтеся, які види страхування можуть бути корисними у вашій ситуації.

Страховка для поездок в ЕвропуКорисно знати про страхування:

Умови страхування корисно відразу ж читати уважно і обумовлювати всі виникаючі питання з представником страхової компанії, який оформляє договір. Згідно з правилами, в разі виникнення страхового випадку, необхідно відразу ж зв'язуватися з ассистансом (представником страховика). Тільки в цьому випадку витрати, пов'язані з непередбаченими обставинами, будуть відшкодовані.

Важливо оформити страховку на подорож, переміщаючись і всередині країни. Адже поїздки на море, в гори і навіть відрядження також можуть захмаритися, наприклад, несподіваною травмою або захворюванням. Очевидно, що бути підготовленими до таких ситуацій і знати, що буде надана кваліфікована допомога, набагато безпечніше, ніж вирішувати проблеми самостійно.

До стандартних умов можна також за бажанням включати і додаткові види страхування, виходячи з цілей і місця поїздки. Це може бути страховка від:

  1. Нещасних випадків - виплати передбачаються в разі отримання травм.
  2. Скасування подорожі - витрати компенсується в разі обставин, за якими поїздка відмінилася.
  3. Втрати або псування багажу - такі ситуації досить поширені, тому дана опція може виявитися вельми до речі.
  4. Аварійних ситуацій - подорожуючи на своїй машині варто подбати про те, щоб була надійна страховка для різних непередбачених обставин.

Якщо на подорож не вистачає коштів

Може трапитися, що несподівано виникла приваблива можливість з'їздити в іншу країну, на курорт, екскурсійний тур і т.д., але достатньої суми в цей момент, на жаль, немає. В такому випадку можна оформити кредит на відпочинок в одній з фінансових організацій, звернувшись в офіс або через онлайн-форму. Компанія MyWallet  надає послуги кредитування на наступних умовах:

  • вік позичальника повинен бути не менше 18 років;
  • позика надається на термін в 2 тижні;
  • не потрібно залишати заставу або приводити поручителів;
  • проблемна кредитна історія не є перешкодою.

Кредитна заявка розглядається швидко, буквально протягом 15 хвилин, і в разі позитивного рішення на карту відразу ж надходить грошовий переказ, який в разі потреби можна отримати готівкою, звернувшись в касу сервісу.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...