? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Гроші до зарплати — основні переваги і поради

Гроші до зарплати — основні переваги і поради

Я вважаю, що це найкращий варіант використання позик від МФО. Адже ви точно знаєте коли і скільки вам прийде на вашу картку. Це означає раціональне використання своїх коштів та відповідальне ставлення до позик. Тому я не бачу нічого поганого в таких позиках.

Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

У житті трапляються такі ситуації, коли вам терміново потрібні гроші для вирішення своїх проблем, однак заробітна плата прийде ще не скоро. Звернення в банк є не найкращим варіантом у такій ситуації, тому що на одобрення видачі грошей може знадобитися кілька днів, до того ж варто не забувати про велику процентну ставку.

Сьогодні велика кількість громадян України не працевлаштовані на офіційній основі. Цей нюанс може стати ще однією причиною, через яку банківська установа може відмовити клієнту у видачі кредитних коштів. Зазвичай без наявності офіційного місця працевлаштування, отримати гроші до зарплати в банку нереально. Так що ж робити у такій ситуації?

Мікрофінансові організації на території України

Деньги до зарплаты: преимущества и советы. Быстрые деньги, онлайн кредит

Вже не перший рік економіка нашої держави залишається у підвішеному стані. Постійні коливання курсу валюти, стабільне зростання цін та мінімальне збільшення заробітної плати впливають на звичайних людей. Через це у багатьох Українців немає фінансових накоплень, які вони б могли використати при необхідності. Саме через ці фактори популярність мікрофінансових організації стрімко зростає. Як показують статистичні дані, за один місяць послугами МФО в Україні користується більше ніж 100 тисяч людей. Основний пласт клієнтів МФО формує молодь від 25 до 35 років. Незважаючи на статистику, вік клієнтів МФО знижується з кожним роком. Сьогодні дуже просто знайти людей, які хочуть отримати гроші до зарплати на картку в 20 або 18 років. Це можна зв'язати з доступністю та вигідними умовами у перевірених МФО, таких як MyWallet. У подібній ситуації клієнт отримує реальний шанс вирішити всі свої фінансові проблеми, при цьому користуючись привабливими умовами мікрофінансових організацій.

В той же час серед громадян України існує цілий пласт населення, який звик звертатися виключно у банківські установи у разі виникнення фінансових труднощів незважаючи на бюрократію. Одак і тут МФО можуть стати у нагоді — зручність та мобільність сучасних сервісів та вигідні умови кредитування приваблює все більше нових клієнтів.

Ще одна перевага позики в МФО полягає в тому, що мікрофінансові організації працюють цілодобово і без вихідних. Завдяки цьому ви можете отримати гроші до зарплати онлайн у будь-який час. Все що для цього потрібно, це вихід до мережі Інтернет. Чому громадяни нашої держави так часто звертаються за допомогою в МФО. Ось список найбільш популярних причин звернення до мікрофінансових організацій:

  • Затримка виплати заробітної плати.
  • Терміново знадобилися гроші на лікування.
  • Ремонт житла чи купівля необхідної побутової техніки.
  • Організація відпустки чи якогось свята.
  • Гроші на повсякденні потреби.
  • Термінова поїздка.

Існує велика кількість інших причин, однак вони об’єднанні однією спільною рисою — гроші можуть знадобитися негайно, а потрібної суми може не бути у наявності.

Термінові займи у банках недоступні людям без довідки про доходи

кредит без справки о доходах, быстрый кредит, кредит онлайн

Ще декілька років тому банки були майже єдиними фінансовими організаціями, куди можна було звернутися для того, щоб отримати гроші до видачі заробітної плати. Звичайно, і на даний момент банк може видати вам гроші для того, щоб ви придбали автомобіль, побутову техніку або іншу необхідну річ. Однак такий спосіб кредитування має велику кількість недоліків, серед яких є велика відсоткова ставка та не надто привабливі умови кредитування.

Також варто зважати на те, що для отримання будь-якої суми в кредит у банку, клієнту потрібно збирати величезний пакет документів:

  • Базові документи — паспорт та ідентифікаційний код
  • Довідка про доходи з місця офіційного працевлаштування.
  • Можуть знадобитися документи, які затверджують ваше право на власність нерухомістю.

Ще один нюанс полягаэ в тому, що навіть при наявності ідеальної кредитної історії та всіх необхідних документів, клієнт може отримати відмову по кредиту. В той же час, для отримання відповіді по вашому запиту може знадобитися до трьох робочих днів. У ситуації, коли кошти потрібні терміново, очікувати на відповідь від банку — точно не варіант. Варто не забувати про болючі штрафні санкції у випадках, коли клієнт вчасно не сплачує кошти по відкритому кредиту.

Отримання коштів без справок та очікування — 4 основі питання

как оформить займ без справок

Велика кількість українців бояться звертатися до допомогу до МФО через стереотипне ставлення та банальну необізнаність у цьому питанні. Ми спробуємо дати відповідь на деякі найбільш популярні запитання від недосвідчених користувачів фінансових послуг.

Що із себе представляє короткочасна позика

Короткочасні позики дають можливість клієнту отримати необхідну суму коштів без необхідності сбору великої кількості документів. Як правило, МФО видають невеликі суми на не довгий строк, однак затрати часу для отримання необхідної суми є мізерними.

Хто має змогу оформляти позику в онлайн-режимі

Звертаючись до МФО, отримати гроші до зарплати онлайн може будь-який повнолітній громадянин України вне залежності від його працевлаштування. Будь-хто може скористатися послугами мікрофінансової організації незалежно від свого нинішнього місця перебування, потрібен лише Інтернет і банківська картка, оформлена на ім’я клієнта.

Які ризики існують при оформлені займів в мікрофінансових організаціях

Якщо клієнт звертається до перевіреної мікрофінансові організації, він нічим не ризикує. Компанії піклуються про свою репутацію, і у них немає жодних причин псуввати її обманюючи свої клієнтів. Також не варто переживати за документи, які потрібні для оформлення займу. Вони використовуються виключно для ідентифікації особи, яка хоче отримати кошти. Усі ці дані знаходяться під захистом законодавчих актів України. МФО може оброблювати ваші персональні дані всередині компанії, а їх поширення є злочином. Навіть якщо клієнт не встигає виплатити всю суму отриманих коштів вчасно, МФО йдуть на зустріч своїм клієнтам та продовжують термін дії договору, розбиваючи всю сумму не декілька частин.

Як відбувається переказ коштів від МФО

Для термінового переказу коштів від мікрофінансової організації клієнту потрібно вказати дані діючої карти. Кошти перераховуються в онлайн-режимі відразу після підтвердження заявки від клієнта.

Основні переваги займів в мікрофінансових організаціях

На відміну від банківських установ, оформлення займу в МФО — простий процес, який не вимагає багато часу. Ось основні переваги звернення до мікрофінансової організації в порівнянні з банком:

  • Клієнт має змогу оформити займ в режимі онлайн, навіть не виходячи з власного житла. При оформлені кредиту в банківській установі, клієнт зобов’язаний йти до відділення.
  • Висока швидкість розгляду заявок від клієнтів. Система працює в автоматичному режимі 24 години на добу і при потребі, гроші будуть перечислені навіть вночі. Для одобрення заявки по кредиту МФо потрібно від 10 до 25 хвилин.
  • МФО гарантує захист персональних даних.
  • За дуже короткий відрізок часу клієнт має змогу отримати до 15 тисяч гривень, постійні клієнти мають змогу отримати займ лише за декілька хвилин.

На що варто звертати увагу під час оформлення займу

Переважна більшість мікрофінансових організацій пропонують оформити займ новому клієнту з відсутньою відсотковою ставкою. Іншими словами, клієнт повертає стільки ж, скільки і взяв. Постійні клієнти отримують заохочення за допомогою програми лояльності. Використовуючи програму лояльності він може оформляти займ без поручителів, темп видання грошей збільшується ще більше. Для того, щоб знайти організацію з найвигіднішими умовами потрібно звертати увагу на відсоткову ставку, на який термін можна оформити займ, а також дізнатися про всі умови виплати коштів. Не останню роль відіграє персонал організації, якій може дати корисні поради у тій чи іншій ситуації.

Як оформити кредит до зарплати в МФО

где взять деньги до получения зарплаты?

Гроші до зарплати в Києві отримати дуже просто. У якості прикладу розглянемо компанію MyWallet. Використовуючи зручне оформлення та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс офіційного сайту МФО, оформлення кредиту не стане проблемою навіть для недосвідченних користувачів інтернету. Переглядаючи сайт клієнт має змогу ознайомитися з усіма умовами видачі коштів ще до подачі заявки. Також більшість МФО розміщують кредитний калькулятор на головній сторінці, що дає змогу відразу зрозуміти, скільки йому потрібно повернути коштів разом із відсотками. В той же час представники МФО з радістю проконсультують нового клієнта навіть в нічний час.

Для оформлення займу в мікрофіанансовії установі потрібно притримуватися наступного алгоритму:

  1. Клієнт має пройти процедуру реєстрації на сайті МФО. Для цього потрібно заповнити форму, вказавши свої контактні дані, ідентифікаційний код та паспортні дані.
  2. Співробітники МФО обробляють заявку та перевіряють вказану клієнтом інформацію.
  3. Після завершення перевірки клієнт отримує повідомлення о результатах перевірки на вказаний номер телефону чи електронну скриньку.
  4. У випадку одобрення заявки гроші перераховуються на вказану карту.

Якщо у видачі займу було відмовлено, клієнт завжди може зателефонувати представникам компанії та дізнатися причину відмови. Можливо, клієнт може отримати займ, якщо зазначить трохи меншу суму. Як правило, більшість МФО орієнтуються на закриття займу одним платежем. Представники МФО не переслідують своїх клієнтів і не погружують їм. Якщо у клієнта сталася форс-мажорна ситуація і він не встигає повернути кошти завчасно, МФО підуть йому на зустріч та реструктуризують кредит. Таким чином людина може повернути суму трохи пізніше декількома платежами. Звичайно, якщо клієнт прострочив виплату займу без попередження існує велика ймовірність того, що МФО не буде працювати з такою людиною у майбутньому.

Як виплатити кредит

Як правило, більшість МФО видають позики на термін до 30 календарних днів. В той же час існують сервіси, в яких можна оформити займ і на півроку. У разі відсутності необхідної суми для погашення кредиту клієнт може сплатити лише відсоток за користування грошима і закрити кредит у наступному місяці.

Переважна більшість компаній лояльно відносяться до своїх клієнтів і дають змогу відстрочити платіж. Існує декілька способів для того, щоб повернути позику в МФО:

  • Через особистий кабінет на офіційній сторінці обраного вами МФО.
  • Через термінал за вказаними реквізитами.
  • За допомогою електронного гаманця.

Підводячи підсумок варто зауважити, що оформлення займу в МФО є оптимальним рішенням у ситуації, коли кошти потрібні терміново. При зверненні в банк клієнт ризикую просто змарнувати свій час та сили, при цьому очікуючи н відповідають декілька днів. Набагато простіше звернутися до однієї із перевірених мікрофінансових організацій, серед яких є компанія MyWallet.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...