? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Де взяти кредит на 1 000 гривень?

Де взяти кредит на 1 000 гривень?

Кредити на 1000 грн вам в вбанку точно не дадуть, тому залишається варіант взяти або в родичів/сусідів, або в МФО. На мою думку краще брати в МФО, тому що в сусідів не завжди може бути потрібна сума, та і взагалі чи хочуть вони позичати. В мікрофінансових компаніях завжди можна буде розраховувати на точну суму та гарантовану видачу.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Така невелика сума як 1 000 гривень може бути дуже потрібної при вирішенні невеликих фінансових питань, таких як: оплата за навчання, покупка недорогої техніки або оплата комунальних послуг. Крім цього на цю суму купити необхідну взуття або одяг та інші важливі в повсякденному житті речі.

Коли дуже терміново потрібні гроші на суму в 1 000 гривень на Ваші потреби, що ж робити в таких випадках? Швидше за все більшість людей звертаються в ломбард або до родичів. Давайте розглянемо ці способи більш детально і вирішимо, який спосіб буде самим вигідним і зручним щоб оформити кредит на 1 000 гривень.

Зайняти 1 000 гривень у родичів

Зайняти 1 000 гривень у родичів З плюсів цього варіанту є те, що родичі можуть позичити 1 000 гривень в будь-який момент. З мінусів, це те, що у родичів может не завжди бути необхідна сума на руках, щоб швидко надати її Вам. А навіть якщо сума і виявиться на руках у родичів, вони можуть висловити небажання поділитися необхідною сумою і вирішити Ваші фінансові питання. Тому роблячи висновки, можна сказати що дуже складно передбачити як відреагують рідні на таку позику. Крім цього, якщо не повернути гроші родичу вчасно, можуть виникнути деякі непорозуміння і неприємні ситуації, пов'язані з довірою.

Позичити 1000 гривень в ломбарді

З плюсів кредиту в ломбарді є те, що від клієнта не вимагатимуть великої кількості документів і довідок. Серед мінусів можна виділити те, що потрібний ломбард може перебувати не зовсім зручно, тому доведеться виділяти час на його відвідування і відпрошуватися з роботи. Крім цього, слід пам'ятати, що кредит на 1 000 гривень в ломбарді можна взяти тільки під заставу, тобто принести з дому цінну річ, яка буде дорожче ніж сам кредит. Якщо ж клієнт не зможе в подальшому виплатити кредит в строк, йому більше не побачити його цінних речей.

Взяти кредит 1 000 гривень в МФО

Взяти кредит 1 000 гривень в МФО Серед плюсів таких кредитних організацій є те, що тут можна оформити кредит за все за 20-30 хвилин без черг і пакету документів. Щоб взяти кредит 1 000 гривень на карту необхідно надати лише паспорт та код ІПН, а сам процес оформлення і отримання коштів проходить в онлайн-режимі.

Крім цього на фінансову допомогу з боку мікрокредітной організації може розраховувати кожен бажаючий, це може бути студент, пенсіонер і навіть безробітний. Навіть позичальники які мають не дуже хорошу кредитну історію мають великі шанси взяти позику онлайн.

Одним з найпопулярніших і надійних сервісів є My Wallet, тут можна взяти в кредит 1 000 гривень за все під 0,01% на добу на період в 30 днів.

З мінусів є те, що можуть бути великі відсотки, але все ж це мікрокредити, тому вони тим і привабливі, що можуть вирішити фінансове питання швидко видавши невелику суму на короткий період часу.

Підсумки

Мікрокредітной організації користуються великою популярністю серед жителів України. Багато вже вибрали собі самі підходять за умовами, тому МайВаллет користується такою популярністю.

Якщо Ви хочете отримати кредит за паспортом онлайн і точно отримати схвалення - заходите на сайт mywallet.net.ua проходите реєстрацію і вибирайте необхідну суму, яка буде перерахована прямо на Вашу карту!

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...