? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Вартість ремонту квартири в Україні

Вартість ремонту квартири в Україні

Коли виникає необхідність в ремонті квартири, першим постає питання вартості. Ціна на будівельні матеріали, елементи декору і роботу фахівців з внутрішнього оздоблення приміщень варіюється в залежності від регіону, але часто або перевищує, або виходить врівень з вартістю матеріалів. Якщо робити ремонт самостійно, грошові витрати, звичайно, будуть набагато менші, але і результат залишить бажати кращого. Яка вартість ремонту квартири в Україні і де взяти на нього гроші, читайте в цій статті.

 

Від чого залежить ціна ремонту квартири

 

Вартість ремонту квартири в Україні

 

Вирішуючи замовляти ремонт житла в будівельній компанії, варто уважно ознайомитися з розцінками, які є на ринку, керуючись критеріями допустимої вартості і бажаною якістю роботи. Великі компанії, як правило, працюють з великими обсягами, і беруться за квартирну обробку за гарну винагороду. Є і невеликі підрядники, готові підібрати бригаду робітників і допомогти в складанні кошторису, що в цілому складе прийнятну суму. Крім цього важливо, який за класом ремонт планується:

  • економ;
  • євро;
  • люкс.

 

Ремонт люксового класу в кілька разів дорожче економа через більшу вартість матеріалів, сантехніки, освітлення і іншого. Кінцеву ціну такого ремонту дуже складно порахувати спочатку, навіть якщо закласти в кошторис частина можливих труднощів і додаткових витрат. Більш дешевими варіантами залишаються економ і євро, які робляться, як правило, під ключ за типовим проектом, що дозволяє мінімізувати додаткові витрати і скоротити час будівництва, вклавшись в рамки щодо скромного бюджету.

 

При виборі будівельної компанії варто враховувати, що ціна на сайті або в буклеті підрядника занижена, так як сформована без урахування вартості оздоблювальних матеріалів. За саму роботу в середньому запитують від 800 до 1200 гривень за 1 квадратний метр, але якщо рахувати цю суму разом з матеріалами, то вийде приблизно 1500 грн на 1 кв. м. Не варто брати до уваги оголошення, де пропонується ремонт квартири за низькою ціною. Є висока ймовірність, що після підписання договору, сума збільшиться через необхідність проведення додаткових робіт і закупівлі матеріалів. Найчастіше знижується вартість оздоблювальних робіт і вивезення сміття, за який теж потрібно платити і часто пристойні гроші.

 

У скільки обійдеться ремонт

 

Визначити кінцеву вартість ремонту на початковому етапі і навіть під час проведення робіт неможливо, але очевидно, що початкова ціна буде перевищена в 1,5 або 2 рази мінімум. Причина в тому, що більша частина матеріалу закуповується з невеликим запасом, а в процесі роботи може знадобитися проведення додаткових робіт, не позначених в кошторисі. Стандартні ціни на підготовку стін або заливку стяжки вкажуть, у скільки приблизно обійдеться перший етап будівництва, тоді як вартість оздоблювальних робіт залежить від безлічі факторів.

 

Ремонт квартири обійдеться дешевше, якщо використовувати штучні матеріали. Наприклад, ціна лінолеуму набагато нижче вартості дерев'яного паркету, як і пластиковий плінтус, обійдеться в рази дешевше, виготовленого з дерева. Для підготовки стін можна використовувати фарбу або шпалери, ціна на які залежить від якості. Водоемульсійна фарба буде дорожча за звичайну, а прості шпалери обійдуться в кілька разів дешевше тих, що миються. Крім будівельних матеріалів і послуг робітників на вартість ремонту квартири впливає її місце розташування. Нерухомість в регіонах коштує дешевше і ціна на роботу і матеріали там трохи нижче, тоді як в столиці вартість буде найвищою по Україні.

 

Ціна ремонту квартири в Києві

 

Столиця дає можливість отримати найякісніші послуги, але їх вартість набагато вище, ніж в інших містах. Ціна ремонтних робіт за 1 кв. м складе приблизно 2 500 гривень, а якщо вважати кінцевий кошторис з урахуванням площі, то вийде наступна картина:

 

Ціна ремонту квартири в Києві

40-50 кв.м. - 100 000-120 000 грн .;

60-80 кв.м. - 160 000 - 200 000 грн .;

100-110 кв.м. - 220 000 - 255 000 грн.

 

Для інших регіонів України вартість буде на 30% -50% менше, але складе досить пристойну суму за мірками середньої заробітної плати. Саме брак коштів зупиняє українців, змушуючи відмовлятися від задуманого. Часто вже розпочатий ремонт зупиняється через те, що не вистачає невеликої суми для оплати роботи будівельників або покупки матеріалу. У такому випадку варто оформити кредит на карту онлайн від компанії MyWallet, який дозволить швидко вирішити фінансові труднощі і не залишитися в боргах.

 

Переваги мікрокредиту онлайн від MyWallet

 

Отримати миттєвий кредит на сайті може кожен громадянин України від 18 до 65 років з регулярним трудовим доходом. Буде потрібно тільки фото паспорта та коду ІПН, які потрібно буде докласти до заповненої анкети, і відправити на розгляд фахівцеві компанії. Сума позики становить від 100 до 15 000 гривень і видається на термін до 30 днів з можливістю пролонгації, яка дозволить відстрочити погашення кредиту, виплачуючи лише відсотки по ньому.

 

Онлайн-кредит від компанії MyWallet доступний у всіх містах України, а його переваги:

  • фіксована вартість;
  • відсутність прихованих комісій і платежів;
  • можливість пролонгації;
  • обслуговування за допомогою особистого кабінету онлайн, терміналу самообслуговування або будь-якого банківського відділення;
  • цілодобова доступність з будь-якого пристрою.

 

Ремонт квартири - довгий і дорогий захід, в ході якого неминуче виникають труднощі і непередбачені витрати. Вирішити їх допоможе мікрокредит онлайн від компанії MyWallet, який оформляється за 20 хвилин і може бути витрачений на будь-які цілі: від закупівлі матеріалів до оплати послуг робітників.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...