? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - ТОП кредит рейтинг. Найвигідніші кредитні організації України

ТОП кредит рейтинг. Найвигідніші кредитні організації України

На 2021 рік, рейтинг трохи змінився, але перша трійка лідерів залишилась - це MyWallet, Moneyveo, Ccloan. Далі після них іде MyCredit  та CreditPlus. Якщо ви вперше берете кредит, то рекомендую звернутись саме в ці МФО, бо умови  для клієнтів тут більш лояльні.

Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Зростання популярності мікрофінансових організацій в Україні триває і все більше українців надають перевагу кредитуванню в МФО ніж класичним банківським послугам. Особливості мікропозик дозволяють отримувати гроші швидко і без зайвих документів, вимагаючи тільки паспорт і код ІПН. Такі умови знаходить вигідними кожен третій громадянин України, а тому на сьогодні офіційно зареєстровано понад 600 мікрофінансових організацій. Незважаючи на єдиний принцип роботи, кожна компанія пропонує свої умови кредитування, які не завжди задовольняють конкретні вимоги позичальника. Вибрати відповідного кредитора і найвигідніший кредит в Україні можна, скориставшись нашим топом кредитних організацій 2018 року.

Топ-5 мікрофінансових організацій України

ТОП кредит рейтинг. Найвигідніші кредитні організації України

Компанії, що працюють в сегменті ринку кредитно-фінансових послуг, мають схожу організаційну структуру і кількість послуг, яка зводиться до однієї. Може здатися, що це мінус МФО, але насправді це не так. Банки пропонують громадянам широкий спектр послуг, продаючи іпотечні, автопозики, споживчі та інші кредитні продукти, які мають свої особливості. Це накладає на них деякі обмеження, які змушують підвищувати вартість послуг і посилювати вимоги до позичальників. Надання одних лише мікрокредитів, дозволяє МФО розвивати їх більш ефективно і конкурувати не тільки з менш гнучкими банками, а й з іншими небанківськими організаціями.

Висока конкуренція на ринку кредитно-фінансових послуг змушує мікрофінансові організації або розвиватися, або йти, а тому список топів щорічно змінюється. У 2018 році найбільш вигідні мікропозики в наступних МФО:

  • MyWallet - працює через власний онлайн-сервіс, надаючи позики до 10 000 гривень на термін до 30 днів під 0% щодня перший кредит і 1,6% наступний.
  • Moneyveo - кредити на суму від 50 до 3 500 грн зі строком погашення до 30 днів під 1,6% на добу.
  • Ccloan - позики до 3 000 грн на термін 1-29 днів під 1,33% щодня з можливістю пролонгації.
  • «ШвидкоГрошi» - позики готівкою і на карту до 5 000 грн терміном погашення до 14 днів під 2% на добу.
  • CreditON - суми до 15 000 грн під 1,9% щодня на термін 1-30 днів з можливість відстрочки.

Ці небанківські кредитні організації зарекомендували себе на ринку якістю і вигідністю своїх послуг, про що свідчить постійно зростаючий потік клієнтів. Українці, що терміново потребують невелику грошову позику, знаходять в них не тільки прийнятні умови кредитування, а й лояльне ставлення, якого часто немає в банківському обслуговуванні. Вони високо оцінюють якість пропонованого сервісу, зручність обслуговування у відділенні і на сайті, кваліфікованість персоналу, ефективність служби підтримки, територіальне охоплення.

Перевагою мікрофінансових організацій залишається висока конкурентність, яка змушує їх боротися за кожного клієнта, і використовувати всі способи для його залучення і утримання. Пропонуються різні бонуси, програми лояльності, додаткові можливості для постійних клієнтів і багато іншого, що допомагає розвиватися ринку мікрокредитування, дозволяючи українцям отримувати якісний і вигідний продукт. Останнім трендом є онлайн-кредитування, яке зручніше і вигідніше паперового оформлення позики, а одним з лідерів цього напрямку залишається компанія MyWallet.

Чим вигідний мікрокредит онлайн від MyWallet

Чим вигідний мікрокредит онлайн від MyWallet

Компанія працює тільки через інтернет, пропонуючи клієнтам повноцінний онлайн-сервіс з переказом грошей на карту будь-якого українського банку. Щоб отримати терміновий онлайн кредит не потрібно нікуди йти і підтверджувати дані у відділеннях, достатньо заповнити анкету і прикласти до неї фото паспорта та ідентифікаційного номера платника податків. Переваги онлайн-позики MyWallet:

  • фіксована процентна ставка;
  • відсутність додаткових платежів і прихованих комісій;
  • можливість пролонгації;
  • доступність 24/7 з будь-якого міста України;
  • широкий вибір інструментів для обслуговування позики.

Отримати вигідний кредит на власну банківську картку можуть громадяни України від 18 до 65 років, які мають постійний трудовий дохід будь-якого характеру: офіційного або неофіційного. Для цього потрібно зареєструватися на сайті і створити заявку, заповнивши анкету з персональними даними. Процедура оформлення займе не більше 5 хвилин, а відповідь від фахівця компанії прийде вже через 20 хвилин після відправки заявки на розгляд. MyWallet схвалює отримання позики більш ніж в 90% випадків, що практично знімає ризик відмови. При розгляді не враховується стан кредитної історії, яка часто стає причиною відмови в банківському кредиті.

Позика переводиться тільки на персональну карту позичальника, і отримати гроші на чужу картку неможливо. Для того щоб убезпечити дані клієнта, компанія перевіряє карту за допомогою захищеного онлайн-сервісу, яким користуються у всьому світі. Після цього гроші можуть бути переведені в зазначеній клієнтом сумі і на термін, визначений при складанні заявки. Якщо у позичальника виникли проблеми з погашенням позики, він може скористатися послугою пролонгації, яка дозволяє використовувати кошти протягом необмеженого часу, виплачуючи лише відсотки по ним. Вносити платежі можна:

  • через персональний кабінет онлайн;
  • через відділення будь-якого банку;
  • через термінал самообслуговування.

Компанія MyWallet не так давно на ринку кредитно-фінансових послуг, але вже встигла завоювати довіру клієнтів вигідними і чесними умовами. Зручний онлайн-сервіс вигідно відрізняється від очного оформлення кредиту в банку, а надходження грошей на карту дозволяє витрачати їх, знімаючи готівку, або користуватися перевагами онлайн-банкінгу.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...