? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Швидкий кредит онлайн: де вигідніше взяти

Швидкий кредит онлайн: де вигідніше взяти

Оформити швидкий кредит через інтернет - гарне рішення, якщо терміново потрібні гроші і немає часу стояти в черзі у відділенні. Експрес-позики пропонують банки і мікрофінансові компанії, але умови кредитування в обох випадках дещо відрізняються. Що потрібно, щоб оформити мікропозик онлайн - розберемося в цій статті.

Банківський експрес-кредит або мікропозик: що вибрати

Банківська споживче експрес-кредитування націлене, перш за все, на постійних клієнтів, що користуються кредитною карткою банку і вже без проблем погасили один або більше позик. Вони видаються тільки на картку в рамках кредитного ліміту і припускають погашення протягом місяця разом з відсотками. Мікропозики МФО відрізняються від споживчих банківських кредитів не тільки простотою оформлення та коротким терміном погашення, а й іншими нюансами. Наприклад, при обслуговуванні мікропозик допускається його дострокове погашення. При цьому з позичальника не стягується додаткова комісія. Клієнти, які оплатили перший займ в термін і в повному обсязі можуть розраховувати на спрощене отримання наступних мікрокредитів та лояльне ставлення при використанні пролонгації або інших послуг МФО.

Процедура оформлення швидкого кредиту в МФО

Мікрофінансові компанії видають позики зарплати, що передбачає прості умови оформлення, невеликі суми і короткий термін погашення. Для оформлення мікрокредиту онлайн позичальникові потрібно зайти на сайт обраної МФО і виконати кілька простих дій:

  • вибрати суму і термін погашення позики на кредитному калькуляторі;
  • заповнити заявку, вказавши паспортні дані, ІПН і номер банківської карти;
  • дочекатися відповіді за заявкою від фахівця компанії;
  • отримати СМС з підтвердженням грошового переказу;
  • отримати гроші на зазначену банківську карту

Позичальнику варто врахувати, що при оформленні мікрокредиту банківська карта повинна бути персональної, тобто оформленої на його ім'я, інакше заявку не схвалять. Компанія MyWallet пропонує швидкий позику з миттєвим зарахуванням грошей на карту будь-якого українського банку.

Переваги онлайн-позик

Швидкі позики через інтернет від МФО вигідно відрізняються від банківських кредитів декількома якостями:

  • Швидкість. Оформлення заявки на сайті компанії займає не більше 5 хвилин, а гроші надходять на карту через 15 хвилин після винесення позитивного кредитного рішення.
  • Зручність. Клієнт може подати заявку на мікропозик, не виходячи з дому, тому що весь процес здійснюється дистанційно, в режимі он-лайн.
  • Мінімум формальностей. Все що потрібно для отримання мікрокредиту через інтернет - паспорт та ІПН
  • Прозорі умови кредитування. Миттєвий позику не має прихованих комісій, платежів і додаткових зборів, тільки добову процентну ставку.
  • Гнучкість. Позичальник може погашати позику в будь-яких числах і сумах в рамках кредитного договору.

Швидкий кредит онлайн - вигідне рішення невеликих фінансових труднощів, до якого можна звернутися в будь-який час.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...