? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Що таке пролонгація кредиту

Що таке пролонгація кредиту

Пролонгація - це збільшення терміну виплати кредиту. В корені слова лежить англійське слово long, що означає «довгий» і має українськомовний варіант «продовжити». Як правило, позичальники вдаються до послуги в разі виникнення проблем з виплатою заборгованості по кредиту, яка росте, а термін погашення ні. Пролонгація знімає навислу загрозу штрафних санкцій, дозволяючи перерозподілити бюджет з максимальною вигодою.  

 

Коли потрібна пролонгація кредиту?

 

Що таке пролонгація кредиту Продовження терміну погашення позики надається клієнтам кредитно-фінансових установ як допомога при виникненні труднощів з оплатою. Причин таких труднощів може бути багато. Найчастіше українці вдаються до послуги в разі:

 

  • втрати робочого місця;
  • термінової необхідності погасити інший кредит;
  • виникнення непередбачених обставин (хвороби, крадіжки, ПП та іншого).

 

  При цьому пролонгація жодним чином не впливає на боргове зобов'язання клієнта перед фінансовою установою. Втім, в деяких випадках кредитори все ж йдуть на поступки позичальникам, пропонуючи більш зручні для них варіанти повернення коштів. Найчастіше таке відбувається при неможливості примусово стягнути з клієнта суму заборгованості з відсотками. У такому випадку складається новий графік, а розмір відсотків переглядається таким чином, щоб позичальник міг виплачувати всю необхідну суму з офіційної зарплати. Але, не всі кредитори такі розуміючі та терплячі. Якщо позика обслуговується протягом 90 днів, щодо клієнта починається судове провадження.  

 

З огляду на те, що ймовірність виникнення труднощів з виплатою з боку позичальника в Україні досить висока, практично всі вітчизняні банки дозволяють продовжити термін погашення, але на різних умовах.  

 

Пролонгація в банку

 

  Зміна дати кінцевої виплати кредиту може бути вигідною не тільки клієнту, але і банку, який буде нараховувати відсотки за позикою. В такому випадку в кредитному договорі окремо прописується пункт, що стосується пролонгації, а також умови її виконання. Відсоток за користування позикою в період дії послуги може залишатися незмінним або змінитися в більшу або меншу сторону. Це залежить від ситуації, як і спосіб проведення пролонгації, яких є відразу два:

 

  1. Змінюється графік внесення платежів, але кінцева дати погашення залишається незмінною. Цей спосіб вигідний в разі невеликих фінансових проблем, таких як затримка зарплати або банківського переказу. Клієнт називає точну дату, з якої зможе відновити обслуговування позики, і банк змінює графік з урахуванням цього.
  2. Змінюється термін повної виплати заборгованості по кредиту. На це фінансові установи йдуть з меншою охотою, так як причиною пролонгації тут виступають фінансові проблеми затяжного характеру. Вони можуть спричинити такі неприємні для банку наслідки, як рефінансування, реструктуризацію боргу і навіть судовий розгляд.

 

  Щоб скористатися пролонгацією кредитного договору в банку клієнтові потрібно докласти чимало зусиль. З огляду на пильну увагу фінансових установ до платоспроможності позичальників, втрата роботи або надзвичайна подія не завжди можуть стати поважною причиною для продовження терміну погашення позики. Кредит для мам в декреті або фрілансерів і зовсім недоступний. Компанія MyWallet демократичніша при необхідності пролонгації позички і пропонує вигідні умови для цього.  

Що таке пролонгація кредиту в MyWallet

  Працюючи в сегменті експрес-кредитів онлайн і орієнтуючи свою діяльність виключно на клієнтів, компанія дає право скористатися пролонгацією всім своїм клієнтам. Розмір офіційного постійного доходу або соціальний статус позичальника не мають значення, а підключити послугу можна за допомогою особистого кабінету на сайті організації через ноутбук, планшет або смартфон.  

 

MyWallet робить доступною миттєву позику для студента, пенсіонера, фрілансера і будь-якого громадянина України з постійним трудовим доходом. Відкритість і принципи роботи компанії дозволяють їй робити пролонгацію такою ж простою, зручною і доступною для кожного. Клієнту не потрібно пояснювати причину продовження виплат або збирати будь-які довідки. Буде потрібно тільки комп'ютер, кілька хвилин часу і доступ в особистий кабінет. Єдина умова послуги - своєчасне погашення відсотка за користування коштами.  

Як отримати кредит з пролонгацією в MyWallet

  Як отримати кредит з пролонгацією в MyWallet Подати заявку на отримання позики можна на сайті компанії, для чого будуть потрібні:

 

  • фото сторінок паспорта та коду ІПН;
  • номер мобільного і банківської карти.

 

  Заповнення анкети та розгляд заявки співробітником MyWallet займає не більше 20 хвилин. Якщо позика схвалена, гроші миттєво будуть зараховані на карту клієнта. При зверненні вперше сума кредиту не перевищує 3000 гривень, але після кожної поверненої позики вона буде збільшувати. Межа становить 10 000 гривень. Термін погашення кредиту починається від 5 і закінчується 30 днями.  

 

Працюючи виключно через інтернет, компанія MyWallet не має відділень, а тому пропонує обслуговувати позику через:

  • персональний кабінет;
  • термінал самообслуговування;
  • банківське відділення.

 

  Перший спосіб відмінно підійде для виплати кредиту інвалідам і людям, які не мають можливості скористатися готівковим розрахунком. Крім цього через особистий кабінет на сайті зручно пролонгувати позику.  

 

При необхідності взяти кредит і бажанні не бути обмеженим жорсткими термінами банківського графіка внесення платежів, варто звернутися в компанію MyWallet. Оформити пролонгацію на сайті можна в два кліка без необхідності пояснювати причини.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...