? Как получить кредит?

Грошові перекази в Україну

Необхідність здійснювати фінансові транзакції з однієї країни в іншу є затребуваною і актуальною не перше сторіччя. Розвиток торговельних відносин, подорожі, міграція, міжнародна співпраця, працевлаштування за кордоном сприяють розвитку і розширенню спектра послуг з грошових переказів. Це сфера, яка в сучасному світі вимагає в першу чергу надійності, оперативності, простоти і незначних супутніх витрат.

Нинішня економічна ситуація в Україні породила тенденцію серед населення виїжджати в пошуках більш високих заробітків в інші країни, переважно ближнього зарубіжжя, такі як Польща, Угорщина, Чехія і т. д. У зв'язку з цим у більшості людей, які працюють на іноземних роботодавців, виникає питання , як переслати гроші сім'ї, яка залишилася вдома?

Згідно зі статистикою, щорічно в Україну надходить близько 3 млрд грошових переказів, левова частка з яких припадає саме на надходження від тих, хто виїхав за робочими візами. Проте, така потреба у вільному перенаправлення грошей, зрозуміло, виникає і в ряді інших ситуацій, таких як оплата покупок, бронювання готелів і т. Д. Виходячи з ситуацій, зовнішніх обставин і можливостей як відправника, так і одержувача, варто вибирати компанію , яка стане посередником у фінансовому перекладі.

Розглянемо різні варіанти того, як оформити грошовий переказ, якщо ви або ваші близькі перебувають в допустимих межах.

Перевод денег в УкраинеSWIFT-переказ

SWIFT - це система, що має статус міжнародної, яка надає послуги переказу грошових коштів на зазначені рахунки. Вона є однією з найбільш надійних і безпечних. Її особливість в тому, що клієнт може вибирати, в якій валюті буде зараховане пересилання одержувачеві. А найголовнішою перевагою є невеликий розмір комісії, що особливо вигідно при значних надходженнях.

Якщо підсумувати, то причини, за якими варто вибирати цей спосіб валютних транзакцій, такі:

  • швидка доставка, яка займає від 2 до 15 хвилин;
  • необмежений грошовий ліміт;
  • мультивалютність;
  • невисокі комісійні збори;
  • наявність представництв в більшості країн;
  • якісне обслуговування та дотримання термінів доставки.

Міжнародні фінансові організації

При виїзді в іншу країну на роботу, було б добре подбати про фінансові питання заздалегідь. Наприклад, можна домовитися з рідними про відкриття спільного рахунку в тих банках, які мають представництва як в нашій країні, так і в тій, куди прямує клієнт. Таким чином, для відправки та отримання грошей необхідно звертатися в касу одній і тій же компанії. Видача переказу можлива і в тій валюті, в якій вона була відправлена, крім випадків, коли переклад знімається через банкомат.

Електронні ресурси

Міжнародні платіжні системи є надзвичайно популярними в наш час. Переслати гроші на електронний гаманець можна за допомогою:

  • PayPal;
  • Skrill;
  • Payoneer.

Стати клієнтом однієї з них можна, створивши безкоштовний акаунт в системі і прив'язавши до нього платіжну карту. Для систем Skrill і Payoneer це будуть Visa і MasterCard. Окремо варто відзначити, що через PayPal можна лише проводити розрахунки в інтернеті так як зняття грошей не працює. Після реєстрації управління фінансами відбувається або з комп'ютера, або з телефону.

Комісії при виведенні коштів складають:

  • Payoneer - 2% + 30 доларів щорічно (навіть при відсутності перекладів);
  • Skrill - 1.9% (відправник) + 1.9-3.5% (одержувач).

Також певний відсоток знімається і за користування банкоматом. Проте, більшість користувачів відзначають використання МПС зручним і вигідним, що підтверджується щорічним збільшенням їх числа.

Перевод в Украине ВестерюнионКомпанії-посередники

Наданням швидких посередницьких послуг вже довгий час займаються, компанії, які відмінно себе зарекомендували:

  • Western Union;
  • MIGOM;
  • MoneyGram.

З ними співпрацюють практично всі банки, тому проблем зі зняттям коштів виникнути не повинно. Важливо мати при собі документи, що засвідчують особу, тому що можна зробити переклад і оформити кредит тільки за паспортом. Єдине, що може здатися не найприємнішим - це досить висока комісія за послуги, яка дорівнює 5-12% від загальної суми.

Переклад «в конверті»

Безперечною перевагою цього найдавнішого способу є відсутність необхідності оплачувати послуги пересилання, або, принаймні, ця сума буде набагато нижче, ніж у фінансовій компанії. Але є і деякі обмеження, наприклад те, що, згідно з українськими нормативами, сума, яку переказують, не може перевищувати 10000 євро. І, звичайно ж, ніхто не зможе поручитися за надійність і схоронність перевезених коштів.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...