? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Електронна черга в садок: як зареєструвати дитину?

Електронна черга в садок: як зареєструвати дитину?

Багато батьків переживають, як встати на чергу в садок і отримати місце для своїх дітей в дошкільному закладі. Завдяки сучасним технологіям, батьки можуть подати заявку в дитячий садок навіть не виходячи з дому. Тепер кожен батько може подати заявку в садок за місцем реєстрації. Подача в електронному вигляді заяви забезпечує попередню реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати постановки на облік, яка є основою формування послідовності.

 

Для того, щоб заявку підтвердили, необхідно почекати 10 робочих днів і з дня подачі заяви батьків необхідно звернутися до відповідального за це працівникові і подати оригінали документів: свідоцтво про народження дитини, документ про пільги (якщо є) або ж прикріпити перераховані документи в електронній заявці , зробивши їх скан. Якщо заявка буде мати помилкову інформацію, то вона буде анульована.

Реєстрація на електронну чергу

Реєстрація на електронну чергу

Встати в чергу в садок можна простим способом, виконавши кілька кроків:

  1. Пройти реєстрацію на сайті електронної реєстрації в закладу дошкільної освіти. Для цього необхідно натиснути на кнопку "Реєстрація" у верхньому правому куті вікна сервісу.
  2. B вікні реєстрації батьків необхідно заповнити обов'язкові поля (виділені жирним). ввести зручний логін і внесіть пароль двічі. В поле "E-mail" вказати електронну адресу, на який будуть приходити повідомлення. Далі необхідно ввести символи з автоматично згенерованої картинки.
  3. Підтвердивши дозвіл на обробку персональних даних, натисніть кнопку "Зареєструватися".

Після реєстрації на вказану електронну адресу буде відправлено посилання для активації облікового запису. Далі необхідно перейти за посиланням для активації облікового запису. Термін дії посилання обмежений. Якщо посилання так і не була доставлена ​​на електронну пошту, або термін її дії закінчився, необхідно натиснути на сайті кнопку "Забули пароль?" і виберіть «Повторно переслати код активації на мою адресу електронної пошти".

 

Далі батьку необхідно вибрати відповідний дитячий садок за місцем реєстрації. На закладці "Список" батьки можуть переглянути інформацію про всі дошкільних установах регіону. Для цього необхідно перейти в кінець сторінки і вибирати зі списку (або на карті) своєї області. На карті населеного пункту, або у вкладці "Список", можна переглянути всі заклади. Необхідно натиснути на назву закладу, щоб дізнатися про нього більш детальну інформацію.

 

B закладці "Інформація" На сторінці сервісу можна подивитися загальну інформацію про цей навчальний заклад. Детальну інформацію про заклад можна подивитися на порталі Інформаційної системи управління освітою, натиснувши на пункт "Інформація на порталі". На цій же сторінці можна подати заявку на зарахування дитини до навчального закладу, натиснувши на пункт «Подати заявку на вступ". B закладці "Черга" батьки можуть переглянути інформацію про чергу на зарахування дітей до обраного навчального закладу.

Електронна черга в садок: подача заявка

Для подачі заявки знадобитися виконати кілька простих кроків:

  1. Після успішної реєстрації та авторизації на сайті необхідно перейти в закладку "Мої заявки". B даній закладці можна подати нову заявку та спостерігати за статусом вже поданих. Щоб додати нову заявку, натисніть кнопку "Нова заявка".
  2. Далі потрібно вибрати зі списку населений пункт і садочок, в який буде подано заявку. Поля, виділені напівжирним, обов'язкові для заповнення.
  3. Почекати 10 днів і отримати результати за заявкою.

 

Батьки, які раніше подавали заяву в паперовому вигляді в садок, можуть при необхідності відстежувати свою заявку в електронному варіанті.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...