? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Де купити дешеві авіаквитки онлайн по Європі і Україні?

Де купити дешеві авіаквитки онлайн по Європі і Україні?

Відпустка в Європі. Онлайн бронювання авіаквитків У сезони відпусток можна побачити, як підвищується популярність на авіаквитки. Бажаючі полетіти в теплі країни - шукають більш зручні маршрути для поїздки: бронюють заздалегідь готелі, трансфери з аеропортів і купують страховку. Вся підготовка займає чимало сил і часу на вибір відповідних маршрутів і житла, тому в такій ситуації може допомогти онлайн-сервіс, який в комплексі підбере не тільки вигідні та зручні маршрути, а й готелі.

В даному матеріалі буде розглянуто способи того, як придбати вигідні та зручні по маршруту авіаквитки і отримати на додачу інші додаткові переваги. Також на прикладі двох сервісів буде розглянуто, як вигідно і зручно побудувати маршрут і як же відбувається весь процес бронювання та оплата подорожі. Саме тут кожен, хто хоче подорожувати вигідно і зручно дізнається всі відповіді на найпопулярніші питання.

Сервіс Tickets.ua

Що таке tikets.ua. Як забронювати квитки онлайн

Це онлайн-сервіс, який входить до складу європейського онлайн-холдингу Tickets Travel Network. Початком цього холдингу був запуск онлайн-сервісу у Львові ще в 2009 році. З тих пір клієнти можуть скористатися не тільки безліччю послуг компанії, але і побачити як розширилися географічні межі даного сервісу.

Сьогодні Tickets Travel Network має свої відділення в 22 країнах по всьому світу. В Україні він представлений як Tickets.ua і головний офіс знаходиться у Львові.

Сайт авіаквитків працює з авіаперевізниками, туроператорами, компаніями зі страхування і банками.

Як придбати квитки на Тікетс.Юей?

Як придбати квитки на Тікетс.Юей? Авіаквитки на tikets.ua онлайн

Так як послугою можна скористатися в онлайн-режимі, то користувачеві можна зайти на сайт сервісу і в розділі "Авіаквитки" знайти всю необхідну інформацію про те, як придбати квитки і вибрати відповідний маршрут.

Для клієнтів пошук квитків здійснюється за такими критеріями:

  • Напрямок;
  • Дата (відправлення, прибуття);
  • Кількість пасажирів;
  • Тип квитка (бізнес, економ або будь-який);
  • Маршрут в одну, дві сторони або складний маршрут.

Після того як клієнт вказав всі дані, йому буде надано всі можливі варіанти з продажем квитків, часом прибуття і навіть із затримками рейсів, також всю інформацію про номер рейсу і про авіакомпанію-перевізника.

В ході пошуків клієнту також надається ціна на квитки. І щоб виключити всі сумніви у виборі тієї чи іншої авіакомпанії, можна також скористатися спеціальним сервісом для порівняння цін інших авіакомпаній.

Tickets.ua - інструкція

За допомогою сервісу Тікетс.Юей, можна придбати квитки до багатьох країн світу, головне це зробити правильно і скористатися інструкцією:

  1. Обрати необхідний авіаквиток за допомогою пошукового сервісу;
  2. Забронювати квиток;
  3. Сплатити;
  4. Замовити додаткові послуги за бажанням.

Немає нічого складного і все робиться в дуже короткий період.

Як придбати квитки?

З усіх запропонованих варіантів клієнт вибирає потрібний йому і вводить свої особисті дані. У розділі "Мій квиток" і "Бронь" можна переглянути заброньований квиток, але перед цим потрібно зареєструватись на сервісі. Забронювати квиток в сервісі можна за 364 дні до майбутнього польоту і не пізніше, ніж за 4 години до вильоту. Крім цього, користувач може завантажити додаток на мобільний пристрій для зручного бронювання. Посилання на скачування програми можна знайти на головній сторінці сервісу.

Оплата авіаквитка

Заплатити за квиток на сервісі Тікетс.Юей можна декількома способами:

  • Через банківську карту Віза або Мастеркард;
  • Безготівковим переказом через банк;
  • Через термінал самообслуговування;
  • Через банківський сервіс Приват24;
  • У касах Кий Авіа.

Більш детальну інформацію про оплату можна знайти на сайті в розділі "Оплата квитка".

Знижки та акції для клієнтів

Для того, щоб придбати квитки, а також користуватися вигідними акціями і знижками, клієнту необхідно постійно стежити і оновлювати всі новини на сайті. Проте можна просто стати постійним клієнтом компанії і тоді знижки та акції точно не обійдуть стороною. У сервісі діє система бонусів - 1% від суми покупки про які можна дізнатися більше в розділах "Бонусна програма" і "Як нараховуються бонуси?".

Додаткові послуги

Крім того, що клієнт має можливість вибрати більш вигідні і дешеві варіанти перельоту з акціями та знижками, на Тікетс. Юей, можна також забронювати готель, купити квиток на подію або замовити трансфер з аеропорту.

Даний сервіс використовує тільки сучасні технології в яких задіяні всі найновіші платіжні системи та високий рівень обслуговування для всіх клієнтів. Якщо подивитися відгуки про сервіс, то тут будуть тільки позитивні відгуки, адже команда сервісу робить все для комфортних подорожей своїх клієнтів.

Aviasales.ru Дешеві авіаквитки

Aviasales.ru Дешеві авіаквитки. Авіаквитки онлайн

Онлайн-сервіс з пошуку дешевих авіаквитків був запущений ще в 2008 році і вже за кілька років став найбільшим пошуковим сервісом дешевих авіаквитків по всьому світу. Пошук квитків відбувається серед 728 авіакомпаній, 200 авіакас і 5-ти систем бронювання.

Метою сервісу є надавати найдешевші квитки, складати для клієнта зручні маршрути, а також повідомляти про акції та знижки всіх авіакомпаній. Щомісяця даний сервіс відвідує 6,8 мільйонів користувачів. Близько півмільйона користувачів підписані на розсилку новин, а також встановили додаток Aviasales.ru.

Aviasales.ru: як вибрати дешеві авіаквитки?

Для використання послуг в сервісі, клієнту необхідно зайти на головний сайт, де на головній сторінці буде розміщено пошукова система дешевих квитків. Щоб отримати необхідну інформацію щодо квитків, необхідно заповнити такі рядки:

  • Місто вильоту;
  • Місто прибуття;
  • Кількість пасажирів;
  • Поїздка в одну або дві сторони;
  • Вказати тип квитка (бізнес, економ або будь-який клас).

Після цього клієнту необхідно натиснути "Знайти квиток" і на екрані можна буде побачити всі відібрані варіанти. Окремо буде виділений найдешевший і найвигідніший квиток.

Крім того, сервіс може запропонувати клієнту квитки на сусідні дати, що теж може вплинути на ціну польоту, адже вартість квитка залежить не тільки від тривалості перельоту, але і від дня тижня на який припадатиме політ. Результат який отримує відвідувач, буде класифікуватися на:

  1. Найдешевший;
  2. Оптимальний;
  3. Прямий рейс.

Звичайно вибір залишається тільки за клієнтом, але крім цього в сервісі можна також оформити бронь на житло, зробивши пряму прив'язку до дати прильоту і відльоту.

Бронювання в Aviasales

Бронювання в Aviasales. Як забронювати авіабілети?

Для того, щоб зробити бронювання відповідного рейсу, клієнту необхідно зробити реєстрацію на сайті. Така реєстрація дозволяє користувачеві в подальшому дізнаватися всі важливі новини і великі знижки на майбутні рейси.

На сайті в розділі "Замовлення та бронювання квитків", користувач повинен вказати номер своєї банківської картки (може бути як Віза так і Мастеркард). Також у клієнтів є можливість здійснити оплату через електронні гаманці, до того ж при використанні такої оплати можна отримати вигідні знижки і Кешбек.

Сервіс Авіасейлс добре захищений і тому гарантує всім клієнтам захист їх персональних даних.

Додаткові послуги

Крім того, що на сервісі можна забронювати і придбати дешеві авіаквитки, клієнти можуть також:

  1. Переглянути календар вигідних цін на певний період;
  2. Подивитися кращі напрямки для авіаперельотів за весь час;
  3. Забронювати житло з урахуванням дати прибуття і відправлення;
  4. Замовити в режимі онлайн оренду автомобіля;
  5. Придбати або замовити туристичну страховку.

Як можна побачити, в сервісі Авіасейлс можна знайти абсолютно все необхідне, що може зацікавити туриста або навіть мандрівника з досвідом. Також варто відзначити, що всі постійні клієнти мають можливість отримувати різні знижки і бонуси за програмою лояльності.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...