? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Де оформити кредит з 18 років і не отримати відмову

Де оформити кредит з 18 років і не отримати відмову

Молоді люди часто мають потребу в грошах на найрізноманітніші цілі: від покупки нового гаджета до оплати навчання, але рідко мають стабільний дохід. Саме тому вони не можуть отримати споживчий кредит в банку, і змушені просити гроші у батьків або шукати підробіток паралельно навчання у вузі. Але взяти позику з 18 років можна, звернувшись в МФО. МФО дозволяє оформляти мікропозик без необхідності вказувати мету кредитування. Цей спосіб зручний і практичний для більшості людей, які не мають офіційного працевлаштування. Чим ще вигідно кредитування в мікрофінансових організаціях для молодих людей - розберемося в цій статті.

Особливості оформлення мікропозик в МФО

На відміну від банків, мікрофінансові компанії менш вимогливі до позичальників і пропонують швидкі позики на суму до 15 000 - 30 000 гривень тільки за паспортом та ІПН. Основна вимога - наявність у клієнта стабільного доходу, не обов'язково офіційного характеру. Позичальник повинен бути здатний виплачувати заборгованість по позиці і підписуючи кредитний договір, він приймає на себе зобов'язання, які повинен буде виконати. Натомість МФО пропонують вигідні умови кредитування:

  • швидке оформлення мікрокредиту;
  • миттєвий переказ грошей на карту будь-якого українського банку відразу після схвалення заявки;
  • гнучкі умови погашення позики з можливістю внесення платежів в будь-яких числах і сумах, що покривають добовий відсоток;
  • можливість пролонгації терміну погашення тіла кредиту на невизначений період за умови виплати відсотків по ньому;
  • можливість подати заявку цілодобово з будь-якої точки України.

Деякі мікрофінансові компанії обслуговують клієнтів через власні відділення в містах, але більшість працює виключно через інтернет. Це економить час і позичальнику, і кредитору, дозволяючи всі формальності вирішувати дистанційно і не витрачати час на візит до відділення. При переказі грошей на карту буде потрібно її верифікація, тобто підтвердження того, що вона оформлена саме на позичальника. Процедура займає всього кілька хвилин і необхідна тільки при першому оформленні позики в МФО. При наступному зверненні заявки обробляються швидше, а час витраченої на оформлення позики зменшується. Компанія MyWallet пропонує взяти швидкий позику онлайн молодим людям від 18 років на вигідних умовах і повертати гроші зручним способом.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...