? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Де позичити грошей в інтернеті?

Де позичити грошей в інтернеті?

Коли виникає питання: де можна зайняти грошей, є сенс розглянути варіант отримання кредиту через інтернет. Цей інструмент вже давно не новинка в сфері кредитно-фінансових послуг, проте, він є найзручнішим і ефективним для грошових позик різного розміру і терміну дії. Використання онлайн-оформлення дозволяє клієнту отримати потрібну суму грошей, не встаючи з-за комп'ютера. Однак не все так просто і чесно, велика кількість пропозицій в інтернеті припускають тільки подачу заявки, а отримувати гроші доводитися готівкою, вирушаючи за ним самостійно. Розглянемо кілька способів отримання грошей через інтернет із зарахуванням на карту.

Експрес-кредит в банку

  Де позичити грошей в інтернеті?

Позичити гроші через інтернет в банку не складе труднощів громадянам України, які мають стабільний офіційний заробіток і хорошу кредитну історію. Остання має навіть більше значення, ніж рівень доходу, так як установи ретельно перевіряють платоспроможність клієнта. Ще простіше отримати гроші позичальникам, які вже обслуговувались в цій кредитно-фінансовій організації і мають не один рік взаємин. У такому випадку ймовірність схвалення висока, але якщо вищевказаних характеристик немає, то отримати позику буде непросто. Щоб підтвердити платоспроможність, клієнту потрібно надати документи про рівень зарплати, про володіння майном для можливої застави та інше.

Банківський експрес-кредит по праву вважається найдорожчою для користувача фінансовою послугою, так як видається в середньому під 30% річних. І це береться без урахування комісій і додаткових платежів, про які позичальник часто дізнається вже після підписання договору. Ще більше вартість кредиту збільшують прострочення, за які нараховуються серйозні штрафи, здатні збільшити борг перед кредитором в кілька разів. Звертатися в банк за експрес-кредитом варто тільки в тому випадку, якщо терміново потрібна велика сума грошей від 100 000 гривень, так як лише деякі організації видають такі гроші. В інших випадках цей спосіб не можна назвати вигідним, а тому краще розглянути інші варіанти.

Взяти в борг у платіжній системі

Онлайн-кредитування популярне не тільки в банках, але і платіжних системах, які переводять гроші з рахунку на рахунок. Йдеться про електронні платежі, такі як:

  • WebMoney;
  • QIWI;
  • Яндекс гроші.

  Найбільш популярною на сьогоднішній день залишається WebMoney - платіжна система, яка використовується практично у всьому світі. Спочатку діяльність компанії передбачала тільки переказ платежів, але з часом у користувачів з'явилася можливість зберігати гроші на персональному електронному гаманці і позичати у компанії, оформляючи кредити в зручній для себе валюті. Для цього досить зайти в персональний кабінет і подивитися доступні можливості кредитування, вибравши відповідні, після чого гроші будуть переведені на гаманець системи.

Плюсом такого способу є відсутність необхідності збирати документи, так як при реєстрації гаманця в платіжній системі, користувач вказує паспортні дані, які перевіряються через банківську базу даних в тому числі. Тому при зверненні за грошима в борг, працівники платіжки вже мають деяке уявлення про платоспроможність позичальника і проводять невелике опитування для з'ясування цілей кредитування. Недолік такого отримання грошей в інтернеті - це обмеженість використання, з електронного гаманця доступний не для всіх банківських карт, а якщо він можливий, то за операцію буде взята комісія. Окремо варто сказати про складність такого переказу в принципі. Наприклад, WebMoney для виведення грошей з гаманця на банківську карту використовує послуги посередників, які також є учасниками системи, але переводити через них значні суми не завжди можливо.

Онлайн-займ в мікрофінансової організації

Оформлення мікрокредитів через інтернет досить популярно в Україні, завдяки своїй простоті і доступності. Подати заявку і заповнити анкету онлайн може кожен громадянин повнолітнього віку для вирішення невеликих фінансових труднощів: від оплати комунальних послуг до покупки меблів і побутової техніки. Одним з лідерів цієї сфери кредитування є компанія MyWallet, яка обслуговує клієнтів через власний онлайн-сервіс і має ряд переваг в порівнянні з двома іншими способами отримання грошей в мережі.

Мікрокредит онлайн в MyWallet

Компанія пропонує клієнтам вигідні та зручні умови обслуговування, що включають в себе не тільки отримання, але користування і повернення позикових коштів, а її переваги це:

Мікрокредит онлайн в MyWallet

  • швидке оформлення;
  • зарахування коштів на карти VISA і MasterCard;
  • можливість пролонгації терміну дії кредиту;
  • захищеність даних користувачів і безпеку грошових коштів.

  Навіть для оформлення банківського експрес-кредиту через інтернет на розгляд заявки у банку може піти кілька днів, тоді як позика в MyWallet оформляється за 20 хвилин і вимагає всього лише:

  • фото паспорта та коду ІПН;
  • номер банківської картки та мобільного телефону.

  Безпека і конфіденційність особистих даних клієнтів гарантується відповідними законами України та політикою компанії, яка не допускає поширення інформації, а для верифікації даних банківської карти позичальника використовує надійну систему «Платон», використовувану у багатьох країнах світу.

Максимальна сума мікрокредиту становить 10 000 гривень, але при першому зверненні вона не може перевищувати 3 000 грн. Термін погашення клієнт вибирає самостійно в межах 5-30 днів. При необхідності йому доступна послуга пролонгації позики на невизначений період за умови своєчасної оплати користування кредитними коштами. Для повернення кредиту та погашення заборгованості по ньому можна використовувати:

  • термінал самообслуговування;
  • банківське відділення;
  • особистий кабінет MyWallet.

  Отримати позику без застави та довідок в інтернеті вигідніше і швидше за все на сайті MyWallet. Просте і зрозуміле меню, безпечний особистий кабінет, прозорі умови оформлення і зручне користування грошима, дають можливість витрачати їх на будь-які цілі і без проблем повертати їх, використовуючи всі можливості MyWallet.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...