? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Де позичити гроші під відсотки в Києві?

Де позичити гроші під відсотки в Києві?

Як ми знаєм життя в Києві  - це діло не з дешевих. Адже одяг, транспорт та ресторани тут обходяться значно дорожче ніж в інших містах України. Тому питання позики грошей в Києві стає актуальним для багатьох студентів та людей з провінцій, які тільки приїхали до столиці. Звичайно, гроші можна позичити в друзів або в родичів, але це не може бути постійно, тому можна розглянути ще декілька варіантів. 

Кредит у банку

Отримати кредит в банку може кожен громадянин, який досягнув повноліття. Зараз кредити стали більш доступними ніж раніше, але ви можете стикнутись з такою проблемою як високі відсотки та перелік документів, які ви повинні надати банківській установі.  Список документів:

Де позичити гроші під відсотки в Києві?

  • Паспорт
  • Код ІПН
  • довідку про доходи;
  • платоспроможного поручителя;
  • позитивну кредитну історію;
  • майно для застави.

Також дуже часто новим клієнтам відмовляють у видачі, бо не впевнені в їх  платоспроможності. 

Кредити є короткострокові та довгострокові. Перші ви отримуєте на короткий термін, але більше переплачуєте за них. Довгострокові ви берете на 1 рік та більше.

Якщо ж вам все таки видали кредит в банку, то вам можуть не сподобатися такі моменти:

  1. Комісія за переведення в готівку та переказ. Готівку без комісії можна буде зняти в певних банкоматах, а переведення грошей постійно буде забирати  2-5% від суми.
  2. Овердрафт. В цілому овердрафт -  це зручна послуга для тих хто точно знає, що він перевищує кредитний ліміт та готовий повернути цю суму. Але часто буває таке, що банк не повідомляє про перевищення ліміту, що може швидко загнати  в борги.
  3. Приховані платежі. Такі пункти не вказуються в договорі, але при погашенні кредиту з'являються багато додаткових платежі, звичайно, не на користь клієнта.

Ломбард

Ломбард - це місце де ви можете прийти та обміняти, якусь свою цінну річ на гроші. Потім ви зможете викупити те що здали, але  певним відсотком зверху. Для такої процедури ви повинні надати лише паспорт та документ, який засвідчує вашу власність на цей предмет. Здати можна будь які речі:

  • побутову техніку;
  • ювелірні прикраси;
  • дорогоцінні метали
  • предмети мистецтва;
  • електроніку і комп'ютери;
  • антикваріат.

Важливо знати те, що в ломбарді дуже занижується цінність предмету, вартість може бути менша на 40-50% від ринкової, тому добре подумайте щодо цього способу.

Приватна особа

Приватна особа позика

Кредитування за допомогою приватної особи або іншими словами лихварство, теж один із способів позики грошей. В Україні такий спосіб не надто популярний, але він є та не забороняється законом. Взаємовідносини між клієнтом та лихварем регулюються за допомогою договорів та розписок, які мають юридичну силу.Головною особливістю такого приватного кредитування є те, що кодекс не регулює умови надання послуг, і вартість кредиту може сильно відрізнятися від банківського. Тому перед тим як брати позику у лихваря треба звернути увагу на вищесказане.

Компанія MyWallet

Компанія MyWallet працює в сфері онлайн мікрокредитування, надаючи кошти на банківську карту. Кожен повнолітній громадянин України може взяти онлайн кредит в Києві без довідки про доходи та поручителів. Потрібні лише фото паспорту та коду ІПН, заповнена анкета та номер карти. Розгляд заявки триває лише 15 хвилин, а гроші надходять на будь-яку карту українського банку. Сума позики варіюється від 300 до 10 000 гривень і видається на термін до 30 днів з можливістю пролонгації за умови своєчасної виплати відсотків. Переваги мікрокредиту - це:

  • фіксована вартість;
  • можливість пролонгації;
  • відсутність прихованих комісій і додаткових платежів;
  • можливість погашення позики готівкою(через IBOX) і через карту.

При потребі терміново взяти гроші в Києві, варто звертатися в компанію MyWallet, адже співпрацювати з нами завжди зручно та приємно.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...