? Как получить кредит?
Головна - Блог - Борги - Як позбутися боргів по кредитах?

Як позбутися боргів по кредитах?

Кредитування - це ефективний спосіб вирішувати фінансові проблеми: великі і маленькі, і купувати товари та послуги, які неможливо було б придбати за власні гроші. Однак позики приносять не тільки задоволення від реалізації бажань або позбавлення від проблем, разом з ними на позичальника лягає відповідальність, нести яку не завжди виходить. Часто трапляється так, що знову стається непередбачене, як наприклад, втрата стабільного заробітку, крадіжка або банкрутство. В такому випадку власними грошима розплатитися неможливо, а кредитори вимагають повернути кошти. Як позбутися кредиту в Україні, коли закінчилися гроші?

Актуальні способи повернути борг

Як позбутися боргів по кредитах?   Кредит, як спосіб вирішення безлічі проблем, вже давно і міцно зайняв своє місце в питаннях фінансової грамотності українців. Всі знають, що кредитування рухає економіку і тільки завдяки йому значна частина українців може дозволити собі покупку квартири, автомобіля і навіть побутової техніки. Проте коли виникає питання про те, як позбутися від боргів за позиками, дати однозначну відповідь непросто. Існує кілька перевірених способів, кожен з яких має свої нюанси.

Рефінансування в банку

  Отримати гроші на погашення іншого кредиту в банку - процедура досить складна, що потребує вагомих підстав. Рефінансування являє собою погашення однієї позики і видачу іншої, але на більш м'яких умовах, що банку вкрай невигідно. Скористатися такою послугою можуть тільки або постійні клієнти, у яких виникли обставини непереборної сили, або ті, від кого можна домогтися виплати іншими способами, за винятком судового розгляду. Але навіть банки вважають за краще використовувати суди тільки в крайніх випадках, пропонуючи клієнтам різні поступки. Для рефінансування буде потрібно зібрати пристойний пакет документів, серед яких:

  • довідка про доходи;
  • виписка про погашення кредиту та отримання нового;
  • поручительський договір
  • документи на майно під заставу.

  Займатися рефінансуванням - справа довга і проблемна, до того ж може негативно позначитися на кредитній історії, якщо банк вважатиме, що його поставили в невигідні умови і змусили піти на збитки для себе.

Реструктуризація

Реструктуризація зустрічається частіше, ніж попередня послуга, як варіант погашення заборгованості, що утворилася, і також передбачає поступки з боку кредитора по відношенню до умов договору. Але в цьому випадку поточний кредит не закривається, а піддається деяким змінам, які дозволять боржнику швидше виплатити його. Найчастіше використовується пролонгація терміну погашення, при якій зменшується розмір щомісячного платежу, однак за рахунок збільшення терміну кінцева вартість кредиту зростає. У підсумку позичальник заплатить більше за реструктуризирований борг, ніж він заплатив би спочатку, просто за більший відрізок часу.

Позичити гроші у друзів і родичів

Звернення за допомогою до близьких людей при виникненні фінансових труднощів - поширена ситуація, яка виправдана при необхідності зайняти невеликі суми для оплати поточних витрат або на інші цілі, такі як:

Реструктуризація

  • оплата рахунків за комунальні послуги;
  • покупка побутової техніки, меблів або одягу;
  • лікування, відпустка, поїздка за кордон та інше.

  Небажання рефінансувати позику можна пояснити, але позики між близькими людьми, які передбачають значні суми нерідко призводять до розладу і сварок, якщо позичальник не поспішає з поверненням грошей. В такому випадку краще не ризикувати, а звернутися в компанію MyWallet, яка надає мікрокредити в режимі онлайн на будь-які цілі.

Переваги кредитування в MyWallet

  Оформити кредит на погашення заборгованості перед банком просто, достатньо зареєструвати особистий кабінет і надати фото сторінок паспорта, ідентифікаційного номера платника податків. В анкеті також потрібно буде вказати номер мобільного і банківської карти. Заявки розглядаються за 20 хвилин, а отримати гроші можна на карту будь-якого українського банку, найбільш зручного позичальнику. Сума кредиту становить до 10 000, а термін погашення до 30 днів з можливістю пролонгації. При цьому можна платити в будь-яких кількостях, що знаходяться в рамках встановленого терміну.   Переваги кредиту онлайн від MyWallet, це:

  • зручне оформлення онлайн і миттєве надходження грошей на карту;
  • фіксована вартість послуги;
  • можливість погашення через особистий кабінет на сайті, термінал самообслуговування або відділення банку;
  • цілодобова доступність з будь-якої точки світу.

  При необхідності погасити заборгованість перед банком і, не маючи власних грошей для цього, варто звернутися в компанію MyWallet. Миттєва позика на банківську карту буде переведений швидко, а витрачати його можна буде на власний розсуд, повертаючи найбільш зручним способом.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...