? Как получить кредит?
Головна - Блог - Банківські кредити - Як пройти банківські перевірки?

Як пройти банківські перевірки?

Оформлення споживчого кредиту на значну суму займає кілька днів, тоді як банківський експрес-займ можна отримати протягом декількох годин. Проходячи всі необхідні процедури позичальник може навіть не підозрювати, що піддається ретельній перевірці з боку банку і ризик не пройти її незмінно присутній. Причин, за якими кредитор може відмовити в позиці безліч, і перед потенційним клієнтом виникає питання: як пройти банківські перевірки?

Що перевіряється

Кількість виданих кредитів за останній рік в Україні значно зросла, як і число неповернень, що змушує банки бути більш уважними та обережними при схваленні чергової позики. Бажаючи убезпечитися від недобросовісних позичальників, банки в першу чергу перевіряють наступні параметри:

Як пройти банківські перевірки?

  1. Закладене майно. Перше на що дивляться співробітники фінансової організації, це кількість і якість активів, якими володіє позичальник. Перевіряються: нерухомість, автомобілі, депозитні рахунки та інші активи, які не перебувають в заставі за кредитами і можуть виступати в цій ролі в поточному кредиті. Необхідно, як правило, при оформленні значних грошових сум в борг, але може знадобитися і в інших випадках.
  2. Кредитна історія. Тут аналізується якість обслуговування попередніх позик, своєчасність внесення платежів, відсутність прострочень і інших проблем. Також перевіряється справжність даних клієнта, зазначених в анкеті та доданих у вигляді копій документів.
  3. Особиста інформація. В першу чергу банк перевіряє позичальника на наявність судимостей, адміністративних правопорушень і судових розглядів: активних і вже закритих. Відштовхуючись від отриманої інформації, кредитор може зробити висновок про ймовірність повернення коштів і надійності одержувача.
  4. Співбесіда. Особисте спілкування обов'язковий аспект оформлення кредиту у відділенні банку. Але якщо мова йде про споживчому позику, наприклад, на покупку пральної машини, то розмова з консультантом обмежиться швидше технічними питаннями, тоді як при оформленні великої суму позичальникові належить тривала бесіда.

Оцінка кредитоспроможності позичальника може проводиться окремо або в комплексі, але без неї співробітники банку не ризикнуть видавати кредит. Тому щоб уникнути неприємних сюрпризів при оформленні варто підготуватися заздалегідь.

Поради для проходження банківської перевірки

При проходженні банківської перевірки найголовніше для позичальника - це бути гранично чесним. Якщо є якісь моменти, які не відносяться до сфери юридичних питань або про яких можна промовчати, то це допустимо. Позитивна інформація прискорить процес і збільшить шанси на отримання кредиту, але вона обов'язково повинна бути правдивою. Тому не потрібно перебільшувати заробітну плату або якісь факти з біографії, співробітники банку обов'язково це перевірять, і клієнт виявиться в дурному становищі. Також, позичальникові не варто приховувати негативну інформацію про свій фінансовий стан, попередні позики та інше. Якщо кредит дуже потрібен, але є деякі нюанси, краще звернутися до кредитних брокерів, які допоможуть скласти привабливу заяву.

Крім фінансових даних і особистої інформації банківські співробітники звертають увагу на зовнішній вигляд клієнта, на те, як він себе веде і як тримається в розмові. Часті збивання, плутанина в словах і нервозність справлять на кредитора скоріше негативне враження. Навіть якщо позика вкрай необхідна, причин для надмірного хвилювання немає, тому поводитися потрібно спокійно, говорити впевнено і відкрито. Це допоможе переконати співрозмовника в щирості і допоможе отримати потрібну суму.

Якщо пройти перевірку для отримання кредиту в банку не вдалося, можна звернутися в інший, але не факт, що і там не буде відмовлено. Оптимальним варіантом у такому випадку стане звернення в компанію MyWallet, яка видає онлайн позика без відмови на будь-які цілі при мінімальному наборі документів.

Оформлення кредиту в MyWallet

Оформлення відбувається через інтернет, а тому для отримання потрібної суми не доведеться проходити співбесіди. Все що потрібно, це заповнити анкету і відправити з нею фотографії сторінок паспорта та коду ІПН. Відповідь від компанії надійде протягом півгодини і з 90% ймовірністю вона буде позитивною. Клієнт вказує номер кредитної картки для переказу, і гроші миттєво надходять на неї в обраній кількості. Позичальникам доступна сума до 15 000 гривень на термін від 5 до 30 днів. Також клієнт може підключити послугу пролонгації, яка дозволить розтягнути термін погашення без штрафів і пені за умови виплати відсотків за дні користування позиковими засобами.

Взяти мікрокредит через онлайн-сервіс компанії MyWallet можуть:

  • студенти;
  • особи без офіційного працевлаштування;
  • клієнти з поганою кредитною історією;
  • тимчасово не працюючі (декрет, лікарняний та інше);
  • самозайняті;
  • пенсіонери.

Компанія надає всім категоріям рівні можливості для отримання грошей, не висуваючи ніяких додаткових вимог до окремих позичальників.

Оформлення кредиту в MyWallet

Для швидкого і зручного повернення зайнятих грошей MyWallet пропонує використовувати:

  • персональний онлайн-кабінет на сайті;
  • термінал самообслуговування;
  • відділення будь-якого українського банку.

Такі можливості не обмежують клієнта у виборі і дозволяють вносити платежі зручним і вигідним способом. Інші переваги послуг компанії, це:

  • швидке оформлення і високий відсоток отримання кредиту;
  • мінімум документів для оформлення;
  • фіксований відсоток за позикою;
  • гнучкі умови оплати;
  • великий вибір інструментів для обслуговування кредиту;
  • доступність з будь-якого міста України цілодобово.

Якщо пройти банківську перевірку не вдалося, але гроші терміново потрібні, варто звернутися в компанію MyWallet. Для схвалення позики не буде потрібно надавати довідку про доходи, заставу або поручителя, а зручний онлайн-сервіс замінить нервову очну співбесіду.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...