? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Які банки роблять перекредитування?

Які банки роблять перекредитування?

Процедура перекредитування є оформлення нового кредитного договору з метою погашення вже наявного кредиту. Фінансові установи можуть запропонувати своїм клієнтам перекредітовать кілька позик. Такий спосіб рефінансування кредиту дозволяє позичальникові зменшити обсяг фінансових коштів, необхідних для погашення кредиту. Процедура перекредитування споживчого кредиту в банківських установах вкрай затребувана, проте багато банків не можуть запропонувати = клієнтам скористатися даною опцією. Розглянемо які банки пропонують клієнтам перекредитування і коли їм потрібно скористатися.

Коли доцільно проводити перекредитування в Україні


Через зміни поточного фінансового стану або економічних труднощів в країні кожен може залишитися без стабільного джерела доходу, а непогашений кредит вимагатиме внесення щомісячних платежів. Якщо людина перестає здійснювати внески по кредиту або прострочує їх, кредитна організація починає нараховувати пеню і застосовувати різні штрафні санкції, що ніяк не допомагає поліпшити фінансове становище позичальника. Чим довше позичальник затягує ситуацію, тим складніше вибратися.

Перекредитування є компромісом, який може змінити умови складеного кредитного договору на користь позичальника і дає йому можливість почати виплачувати кредит. Якщо ви хочете оформити перекредитування в банківській установі на вигідних умовах важливо розуміти, необхідність внесення змін в складений договір. У більшості випадків в банках України в договорі змінюється обсяг виплат і тривалість кредиту. Як правило, при перекредитування договору змінюються таким чином:

  • Фінансова організація збільшує обсяг щомісячного внеску для зменшення терміну погашення мікропозик;
  • Щомісячний платіж зменшується і займ проходить через процедуру пролонгації, за рахунок чого фінансове навантаження на позичальника знижується.

Перед кредитуванням потрібно уточнити, чи можливо буде скористатися послугою перекредитування. Це важливо, оскільки не всі фінансові установи надають подібну послугу. Розглянемо на що потрібно звертати увагу в будь-якому місті України для грамотного перекредитування, Київ входить в число цих міст.

В якому банку краще зробити перекредитування

Позичальники часто задаються питанням, в якому банку можна зробити перекредитування? При виборі банку для перекредитування, в першу чергу потрібно пам'ятати, що дана опція використовується для того, щоб знизити фінансове навантаження на бюджет позичальника. Багато фінансові організації можуть запропонувати клієнтові вигідні умови перекредитування по готовими схемами, так і створити нову пропозицію з індивідуальним підходом до бюджету позичальника. Важливо порівняти всі пропозиції і прийняти зважене і обдумане рішення.

  • При подачі заявки на перекредитування потрібно звернути увагу на наступні пункти:
  • Зменшення процентної ставки по кредиту в порівнянні з попереднім;
  • Додаткове страхування збільшить фінансове навантаження, краще від нього відмовитися;
  • Зверніть увагу на наявність комісії;
  • Термін кредитування повинен бути пролонгований;
  • У договір не повинні бути включені будь-які штрафи за дострокове погашення кредиту.

При виборі фінансової установи для перекредитування дуже важливо звернути увагу на всі ці нюанси. В іншому випадку перекредитування втратить сенс і не допоможе впоратися зі складним фінансовим становищем, навпаки, погіршить його.

Отримати кредит

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...