? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Кредит на автомобіль: а чи варто?

Кредит на автомобіль: а чи варто?

Ти мрієш нею, вдихаєш її аромат, чуєш гул її серця, відчуваєш ніжність її сталевий шкіри і бачиш, як оточуючі обертаються на звук її руху. Вітер куйовдить твоє волосся, і ти помічаєш заздрість в очах перехожих, адже вона тільки твоя машина, але поки тільки в мріях.

Що ж заважає втілити мрію в реальність? Нерішучість? Недосвідченість у виборі автомобіля? Відсутність необхідної суми грошей? Ну, якщо перші два пункти - це чисто особистісний фактор, то з рішенням останнього може допомогти кредитування. Як це зробити правильно? А давайте розберемося разом!

Как купить авто в кредит?Як не потрапити в халепу?

Ось і настав той день, коли всі сумніви були відкинуті в сторону і ви прийняли рішення, що вашому автомобілю - бути! Тільки якого саме і як на рахунок ваших фінансових можливостей? Адже варто пам'ятати про те, що седан, спорт кар і аутлендер мають різні призначення для експлуатації та різну вартість, а машину ви купуєте явно не на один рік.

І так ви, нарешті то, вибрали свою улюбленицю і готові заради неї розпрощатися з енною кількістю грошей. Це дуже добре, якщо у вас є повна сума і угода оформляється моментально, а ось коли грошей не вистачає - кредит буде дуже доречним. У такому випадку будь-який банк гостинно відкриє вам свої двері і запропонує широкий спектр послуг, але «підводні камені» в цій справі ніхто не виключав. Тому добре проаналізуйте всі наступні моменти:

  1. Оцініть правильно свою платоспроможність. Врахуйте той момент, що для отримання позитивної відповіді на ваш запит банк може попросити ряд документів, зокрема, довідку про доходи.
  2. Майте на увазі наявність початкових витрат. Перш за все варто пам'ятати про те, що не всі банки кредитують без початкового внеску і вам треба буде надати аванс. Наступний момент, який треба врахувати при покупці машини - це оплата страхування, податків, банківських послуг і послуг в ДАІ.
  3. Ретельно проаналізуйте свою фінансову можливість. Перш ніж звертатися до кредитору спробуйте подивитися на свою платоспроможність його очима, а саме візьміть до уваги те скільки вам років, трудовий стаж, наявність можливостей вчасно погасити кредит і внести передоплату, відповідну умовам договору, реальність ваших запитів і можливостей банку.
  4. Збір необхідної документації. Перш ніж збирати документи для отримання кредиту на авто, ознайомтеся з необхідним переліком, який може бути різним у державних або приватних фінансових установах.
  5. Оформлення кредиту в банку. Для отримання кредитування на покупку автомобіля вам необхідно буде оформити договір в двох примірниках і витратити на це кілька годин.

Где взять деньги на авто?Що ще слід взяти до уваги?

Крім усього вищезгаданого, слід врахувати ще й той фактор, що взяти кредит онлайн при покупці машини неможливо через чималої суми необхідного кредитування. Ще потрібно проаналізувати моменти, що стосуються вже самого транспортного засобу, а не фінансової сторони справи.

  1. Витрати палива. Якщо враховувати той момент, що ви купуєте авто вперше, вам просто необхідно врахувати те скільки ваша машина буде споживає пального, адже воно постійно зростає в ціні і оплата заправки буде з'їдати чималу частину ваших доходів.
  2. Б / у або з конвеєра? Визначити стан машини не завжди вдається бувалому водієві, а не те що новачкові. Тому краще скористатися послугами автомеханіка при покупці автомобіля, що істотно заощадить витрати на ремонт при його експлуатації.
  3. "На перший час". Ряд знайомих радить вам варіанти подешевше, що не шкода м'яти при придбанні практики водіння. Але, слід задуматися про безпеку такої покупки, яка може виявитися некерованою в будь-який момент пересування.

Своєчасне погашення кредиту: як здійснити?

Напевно, мало не найважливішим після отримання кредиту на машину (а ми ж не забуваємо про те, що оформити он-лайн позику не можливо) є важливість вивчення графіка погашення кредиту. Слід враховувати той момент, що у вас можуть виникнути неприємні форс-мажорні обставини з поверненням грошей. І що тоді робити?

  • Зверніться до фінансової установи з роз'ясненням фінансової ситуації і проханням відстрочити виплату. Кредитор може вам продовжити термін на 3-7 днів.

Інший варіант подій - це коли у вас перестали збігатися дати отримання грошових коштів і погашення кредиту на машину. Як вийти з такої ситуації?

  • Вам слід знову звернутися до кредиторів і попросити змінити дати. Є висока ймовірність того, що ваша прохання буде задоволено.

А що якщо буде підвищення кредитної ставки? Адже іноді буває і таке.

  • Якщо ви згодні з цим, вам запропонують підписати додаткові документи. Якщо ж не згодні - використовуйте варіант рефінансування в іншому банку.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...