? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Кредит за біометричними даними

Кредит за біометричними даними

Так, біометричний паспорт дійсно має набагато більше переваг ніж паспорт старого зразка.Тому щоб забезпечити себе від шахрайства, краще зробити біометричний документ з відбитками пальців.Цим ви також полегшите роботу банкам та МФО.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

Використання біометричних паспортів стає все більш популярним в європейських країнах, в тому числі і в Україні, де подібний документ відкриває можливості не тільки для подорожей в інші держави, а й для спрощеного кредитування. Особливістю біометричного посвідчення особи є його унікальність і неможливість підробки, що виключає ризик шахрайства при оформленні великих позик і споживчих кредитів на невеликі суми. Використання біометрії істотно спрощує процедуру і робить її швидше, заощаджуючи час і сили позичальника. Незважаючи на цілий ряд переваг, є у такого варіанту кредитування і свої нюанси, про які варто розповісти докладніше.

Що таке біометричний паспорт

Кредит за біометричними даними Дуже часто документ плутається з ID-картою і коли при подачі заявки на кредит громадянин отримує відмову або стикається з іншими труднощами, у нього виникає питання: чому так вийшло? Насправді все в простому нерозумінні відмінності. ІD-карта - це аналог класичного внутрішнього паспорта громадянина України нового зразка, який повинен замінити старі паперові версії в найближчому майбутньому. Сьогодні такі картки видаються громадянам, які досягли 16-річного віку в обов'язковому порядку, тоді як українці зі старими паспортами, можуть обміняти їх за власним бажанням. Головною відмінністю ID-карти від біометрії є те, що по ній не можна виїхати за кордон, вона призначена тільки для внутрішнього користування громадянами країни, тоді як по біометричному паспорту виїхати можливо. Незважаючи на те, що біометрія істотно спрощує проходження перевірок для в'їзду в країни Шенгенської угоди, вона не є візою в деякі країни, що не входять в ЄС. Біометричний паспорт являє собою невелику книжку на 32 сторінки, на обкладинці якого знаходиться мікрочіп, що містить всю персональну інформацію власника, фото його особи з високою роздільною здатністю, відбитки пальців, підпис та інші дані. Для отримання документа потрібно бути громадянином України, не мати подвійного громадянства і не проживати на території Донбасу чи Криму на постійній основі. Крім цього буде потрібно надати ряд документів, серед яких:
  • паспорт;
  • код ІПН;
  • військовий квиток або довідку з військкомату;
  • свідоцтво про шлюб.
Оформити біометричний паспорт в Україні не складе ніяких труднощів, так як його видають в будь-якому підрозділі Державної міграційної служби всіх міст країни, за винятком тимчасово окупованих територій. З початку 2016 року працює онлайн-реєстрація, що дозволяє забронювати місце і вибрати зручний час для оформлення документа.

Як оформити кредит по біометрії

Кредитування в банку передбачає уважний підхід до обробки персональної інформації позичальників, а тому в багатьох організаціях поступово вводиться оформлення за допомогою біометрії, але процес цей нешвидкий, а тому отримати гроші по документу зараз трохи проблематично. Швидше можна оформити кредит в мікрофінансових організаціях, які більш лояльні до своїх клієнтів, ніж банки і пропонують вигідні умови кредитування з мінімальними вимогами до документального забезпечення грошових коштів. Для посвідчення особи приймаються класичні та біометричні паспорти, водійські посвідчення, закордонний паспорт, військові, студентські та пенсійні квитки. Отримати гроші в МФО можна навіть взагалі без паспорта, якщо він відсутній через втрату або знаходиться в процесі оформлення. Для цього потрібно звернутися до Міграційної служби, де громадянину буде видана довідка, що засвідчує його особу, чого цілком достатньо для верифікації даних при оформленні позики. Перевагою біометричного документа стане відсутність необхідності збирати документи для відновлення основного документа в разі його втрати, так як всі дані будуть зберігатися в єдиній державній базі.

Вигоди біометричного паспорта для кредитування

Перевагою біометрії перед класичним паспортом стане відсутність необхідності надавати документи для ідентифікації особистості, тобто оформляти позику і проводити фінансові операції можна буде без використання паспорта. В кінцевому підсумку це має привести до того, що для отримання грошової суми в банку клієнтові не потрібно буде надавати взагалі ніяких документів, так як всі дані вже будуть внесені в єдину базу. Верифікація особистості буде проводиться за допомогою сканера відбитків пальців або сітківки ока, по голосу або за допомогою цифрового фото особи. Банки і мікрофінансові організації отримають можливість проводити більшу кількість операцій в певний проміжок часу без ризику бути обдуреними. Найчастіше з шахрайством стикаються саме МФО, що пред'являють більш лояльні умови своїм клієнтам. Нові документи дозволять їм ефективніше проводити операції і оформлення позик онлайн і прискорити видачу коштів переказом на карту або готівкою. Вигоди біометричного паспорта для кредитування Отримати швидко невеликий кредит онлайн за паспортом з переказом грошей на банківську карту можна в компанії MyWallet, яка видає позики всім громадянам України з постійним трудовим доходом. Максимальна сума кредиту досягає 15 000 гривень, а термін погашення становить від 5 до 30 днів з можливістю пролонгації. Перевагами кредитування в компанії стане:
  • фіксована вартість послуги;
  • мінімум необхідних документів;
  • швидке надходження грошей на карту;
  • можливість пролонгації;
  • цілодобова доступність з будь-якої точки світу.
При необхідності оформити кредит по закордонному паспорту, ID-карткою або біометрії найвигідніше звернутися в компанію MyWallet, яка спеціалізується на миттєвих позиках онлайн і видає гроші без довідки про доходи, застави або поручителів.
Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Кредит за біометричними даними