? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Простий спосіб швидко взяти кредит на карту

Простий спосіб швидко взяти кредит на карту

Терміново потрібні гроші і немає часу йти в банк і стояти в черзі? Знайома ситуація для багатьох українців, яким доводиться покладатися тільки на зарплату при вирішенні фінансових труднощів. В такому випадку виходом із ситуації стане звернення в мікрофінансову компанію за швидким позикою. Що таке мікрокредит і чим він вигідний - дізнаємося в цій статті.

Мікропозики онлайн: що це таке

Мікропозики припускають невеликі суми - до 15 000 гривень на термін до 30-60 днів під фіксований добовий відсоток. Їх особливість - спрощена процедура оформлення і мінімум документів, необхідних від позичальника. Все що потрібно для подачі заявки на швидкий позику:

  • паспорт громадянина України;
  • код ІПН

Час оформлення мікрокредиту на сайті МФО не перевищує 5 хвилин, а швидкість розгляду - 20-30 хвилин. Але тут багато що залежить від того, в який час запит на кредит був поданий. Заявку можна відправити в будь-який час, але розглянута вона буде з 8 до 17-18 годин - в стандартне робочий час. Перевага мікрокредитування через інтернет не тільки в тому, що тепер можна не йти до відділення і гроші відразу переводяться на карту. Інші вигоди онлайн-позик:

  • ймовірність схвалення заявки понад 95%;
  • фіксований добовий відсоток;
  • прозорі умови кредитування;
  • гнучкий графік погашення заборгованості.

До групи найбільш часто використовуваних застав при погашенні кредиту входять:

  • загальний стан - рухоме майно, обтяжене правом, згідно з яким кредитор може пред'явити свої вимоги по ньому, незалежно від того, чиєю власністю вона є;
  • зареєстрований заставу - поширюється на рухоме майно, зазвичай автомобіль, який може використовуватися боржником протягом періоду утримання;
  • депозит - позичальник надає банку забезпечення у вигляді певної грошової суми або у вигляді цінних паперів на пред'явника, який повинен забезпечити вимогу в разі недотримання кредитного договору;
  • блокування коштів на банківському рахунку - кошти на рахунку позичальника блокуються доти, поки він не виконає певні зобов'язання перед кредитором.

Підвищені вимоги банків до фінансового або матеріального забезпечення кредитів, роблять їх невигідними при необхідності в невеликих позиках на короткий термін. Саме тому за грошима до зарплати українці вважають за краще звертатися в мікрофінансові компанії. Мікрофінансових компанія МайВолет пропонує швидкі позики з оформленням через власний інтернет-сервіс, доступний цілодобово в будь-який день тижня і з будь-якої точки України.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...