? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Чи реально взяти кредит за паспортом в Україні

Чи реально взяти кредит за паспортом в Україні

Експрес-кредитування розвивається в Україні стрімкими темпами і все більше українців віддають перевагу невеликим позики в банку або МФО зверненням за грошима до друзів або родичів. Для видачі невеликих кредитів фінансові організації вимагають мінімум документів, але не завжди наявність одного, нехай і головного документа, дозволяє отримати позику на потрібну суму. Де оформити кредит за паспортом, і що для цього потрібно - розберемося в цій статті.

Кредит по паспорту в банку

Споживчі кредити - один з найбільш популярних банківських продуктів, затребуваний усіма категоріями позичальників: від студентів до пенсіонерів. Вони відносяться до беззаставних позик і припускають оформлення за спрощеною процедурою, на відміну, наприклад, від довгострокових кредитів на суму від 50 000 гривень. Банківські експрес-кредити - зручне рішення для позичальника, але ризиковане для кредитора, тому процентна ставка тут на порядок вище, ніж по довгострокових банківських продуктів.

Повышенная процентная ставка и требования по платежеспособности при оформлении банковского потребительского кредита объясняются не только срочностью услуги, но и ее упрощенным характером. Банк пытается снизить риски и покрыть возможные убытки за счет повышения доходности от процентов. Поэтому от заемщика может потребоваться не только паспорт, но и другие документы, особенно, если он оформляет займ в конкретном банке впервые. Банк може запросити:

  • довідку про розмір офіційного доходу;
  • виписку по кредитній історії.

Наявність або відсутність цих документів може вплинути на відсоткову ставку і збільшити її розмір, особливо якщо у позичальника немає у власності ліквідного майна або є прострочення за попередніми кредитами. Оформлення мікропозик онлайн в МФО відбувається значно простіше і вимагає від позичальника тільки паспорт та ІПН.

Мікрокредит по паспорту в МФО

Оформлення миттєвого позики в мікрофінансової компанії - це просто, швидко і зручно Переваги звернення за кредитом за паспортом в МФО:

  • швидке оформлення заявки - 5 хвилин на оформлення та 20 хвилин на розгляд заявки кредитним фахівцем компанії;
  • мінімум необхідних документів - тільки паспорт та ІПН, без довідки про доходи, застави та поручителів;
  • зручне отримання грошей - позикові кошти переводяться на персональну карту позичальника через 5-10 хвилин після схвалення заявки;
  • гнучкий графік погашення - вносити платежі можна в будь-яких числах і сумах, що покривають добовий відсоток по кредиту;
  • прозорі умови кредитування - немає додаткових комісій і прихованих платежів.

Оформити вигідний кредит онлайн за паспортом можна через зручний інтернет-сервіс компанії MyWallet, доступний з будь-якої точки України цілодобово і без вихідних.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...