? Как получить кредит?
Головна - Блог - Споживчі кредити - Скільки потрібно грошей на ремонт Apple?

Скільки потрібно грошей на ремонт Apple?

На сьогоднішній день нові моделі телефонів від продукції Apple постійно пропонують своїм покупцям все більш просунуті гаджети. Дані телефони мають багато переваг серед інших марок з виробництва телефонів, а також одні з найдорожчих на ринку телефонів. Продукція Apple не тільки дорога в плані її придбання, але ще з гаджетом відбудеться поломка, його буде дуже дорого відремонтувати. Звичайно, більш старі моделі відремонтувати буде не зовсім дорого, але от якщо модель телефону недавно з'явилася на ринку, то і відповідно ціна за ремонт буде дуже великий.

Скільки коштує полагодити IPhone?

Скільки коштує полагодити IPhone?

Почнемо з того, що вартість ремонту Айфона, а саме його акумулятора буде коштувати безкоштовно, якщо у власника телефону є до нього діюча гарантія. Якщо ж гарантії вже немає, то ремонт акумулятора обійдеться приблизно від $ 70 на будь-яку модель Apple. Так як курс долара постійно зростає і змінює свою ціну, то курс гривні до долара вийти досить великим і такий ремонт може вдарити по кишені. За таку ціну ремонту акумулятора в телефоні можна придбати досить хороші моделі телефонів інших виробників, доповівши ще кілька сотень доларів.

Якщо ж у користувача гаджета буде пошкоджений екран, то йому доведеться заплатити $ 30, при врахуванні того, що на телефон діятиме гарантія. Якщо ж гарантії вже не буде, то заміна екрану буде коштувати від $ 280 за IPhone XS і від $ 330 для IPhone XS Max. І знову таки, за такі гроші можна вже купити телефон вище ніж середньої якості і з характеристиками не гірше ніж у IPhone.

Якщо брати всі інші випадки ремонту телефонів продукції Apple, то можна віддати за ремонт понад $ 600. Саме таку суму можна віддати за заміну заднього скла у IPhone XS і IPhone XS Max. Але аналізуючи такі ціни власнику такого гаджета вже буде простіше просто придбати на офіційному сайті новий IPhone 8, не кажучи вже про інших моделях телефонів.

Звичайно, у телефону можуть бути і незначні пошкодження, але вони як правило коштуватимуть фіксовану ціну в $ 100 за ремонт. AppleCare + пропонує своїм користувачам придбати розширену гарантію, яка буде коштувати $ 200 і включати в себе кілька переваг у порівнянні зі звичайною гарантією, яка видається при покупці гаджета. Таким чином користувач IPhone будь-якої моделі зможе заощадити на ремонті свого дорогого гаджета.

Ремонт продукції Apple за свої гроші

Ремонт продукції Apple за свої гроші

Якщо все ж покупець вибрав таку недешеву продукцію як Apple і у нього виникло питання, де ж знайти якісний і чесний сервіс по оригінальної продукції, то краще за все в даній ситуації буде зайти на офіційний сайт Apple і зайти в розділ "Ремонт і обслуговування IPhone". В даному розділі користувач може знайти різні програми для оновлення, докладні інструкції, а також звернутися за технічною підтримкою, відремонтувати улюблений гаджет і бути впевненим в тому, що в телефоні замінили деталі на оригінальні і телефон буде справно працювати.

Саме в оригінальних майстерень, де можна відремонтувати продукцію Apple буде фіксована і чесна ціна за ремонт гаджетів, тут клієнт зможе дізнатися точну ціну за ремонт тієї чи іншої запчастини телефону, при цьому не переплачувати.

Втім, якщо людина все ж зважився на покупку одного з найпопулярніших і дорогих гаджетів у світі, то ціна за ремонт його не повинна бентежити, адже якщо телефон оригінальний, то і ціна на нього повинна визначатися в доларах. Тому якщо все таки ремонт знадобився, то найкраще звернутися в офіційний сервіс і не шкодувати грошей на ремонт улюбленого гаджета.

Насправді, щоб уникнути більшості навіть не серйозних пошкоджень, найкраще надійно захистити свій телефон і придбати чохол або бампер. Такий чохол дозволить захистити телефон від дрібних подряпин і пошкоджень, а також не допустять потрапляння вологи в телефон. Даний спосіб значно заощадить фінанси власника телефону і допоможе довше зберегти гаджет цілим і неушкодженим.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...