? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Спосіб купити продукти харчування, коли немає грошей

Спосіб купити продукти харчування, коли немає грошей

Фінансові труднощі виникають раптово, і нерідко трапляється так, що не залишається грошей навіть на найнеобхідніше - продукти харчування. Деякі супермаркети і мережеві магазини пропонують накопичувальні та дисконтні карти на свої товари, але повноцінно скупитися з їх допомогою навряд чи вийде. Що робити, коли немаэ грошей на їжу і як купити продукти в кредит – розберемось в цій статті.

Чи можно купити продукти в борг?

Магазини - не банки, і купувати їжу в борг або розстрочку вони не пропонують. Виняток становлять великі магазини техніки, але і там, як правило, споживчий кредит оформляється через банк. Саме банківські картки з грошовим лімітом найчастіше використовуються, якщо не вистачає навіть на їжу готівки. Ними можна розплачуватися:

  • в магазинах і супермаркетах з безготівковим розрахунком;;
  • в інтернет-магазинах і сервісах доставки товарів.

В Києві та великих містах України багато банків, готових відкрити кредитну лінію при оформленні карти на суму від 5-10 тисяч гривень, але в маленьких містах немає такого вибору. Рішенням проблеми може стати звернення до мікрофінансову організацію, готову видати мікрокредит на їжу просто по паспорту і повністю онлайн.микрокредит на еду просто по паспорту и полностью онлайн.

Особливості кредитування в МФО

Популярність мікрофінансових компаній зростає завдяки їх лояльності до клієнтів та спрощеною процедурою оформлення позик. Серед переваг кредитування в МФО можна виділити:

  • швидкість оформлення мікрокредиту;
  • мінімальна кількість необхідних документів;
  • надходження грошей на карту протягом 5-20 хвилин
  • можливість використовувати карту будь-якого банку;
  • гнучкі умови погашення позики;
  • відсутність прихованих комісій.

Деякі МФО видають позики через відділення, але більшість пропонують повністю дистанційне оформлення, що особливо важливо в сьогоднішніх умовах карантину. Одна з таких компаній - MyWallet..

Вигоди мікрокредитування в MyWallet

Оформити кредит на продуктиОформити кредит на продукти на сайті MyWallet дуже просто. Для цього треба пройти процедуру реєстрації і підтвердити свою особистість через процедуру верифікації банківської карти. Процедура потрібна тільки раз, після чого позики будуть схвалюватися практично миттєво. Умови кредитування:

Умови оформлення мікрокредиту в MyWallet
Сума Від 500 до 15 000 гривень
Термін погашення Від 5 до 30 днів з можливістю пролонгації
Процентна ставка 2,0% на добу
Час розгляду заявки Близько 15 хвилин

Переваги кредитування в Mywallet:

  • можливість отримання грошей на карту будь-якого українського банку;
  • доступність сервісу з будь-якого пристрою (смартфон, ПК, планшет);
  • наявність бонусів для постійних клієнтів.

Більш повну інформацію про умови кредитування можна отримати в розділах сайту у верхній частині сторінки, звернувшись до консультанта компанії по телефону або через онлайн-чат..

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...