? Как получить кредит?
Головна - Блог - Фінансова грамотність та планування - Як зняти гроші без картки з банкомата ?

Як зняти гроші без картки з банкомата ?

Кожен банк має свою інструкцію, як зняти гроші без картки. Тому немає одного єдиного універсального способу. Інструкції до таких банків як Альфа банк, Приват банк і Ощад банк, ви можете знайти у статті нижче.
Анна Примаченко

Фінансовий експерт, юрист в Kredit-ok.

Дуже часто люди потрапляють в ситуації коли потрібно зняти гроші готівкою в банкоматі, але забули про карту. В таких ситуаціях ми задумуємося над питанням: як зняти гроші з банкомата без картки? Також, така можливість врятує у випадку коли ви втратили сумочку з коштами й картами й вам потрібно зняти фізичні кошти. Багато власників банківських карт не вміють знімати гроші з банкомата без карти. Зараз зробити цю процедуру набагато простіше завдяки новітній ідентифікації користувачів.

ПриватБанк

ПриватБанк, на сьогодні, є одним з найпопулярніших банків в нашій країні. Майже всі громадяни мають рахунок в цьому банку. Його представники зробили безконтактне зняття готівки без використання карточки

 

Щоб зняти кошти в банкоматі ПриватБанк потрібно зробити наступні дії:

  • перейдіть у вкладку “Перевести в готівку”;
  • вкажіть номер телефона, щоб мати можливість просканувати QR-код через телефон в додатку банку;
  • оберіть карту з якої ви плануєте зняти готівку й введіть пін-код. Але, як зняти гроші з карти без пін-коду? Ні, на жаль, таке обмеження введене для того, щоб зняти фізичні кошти міг тільки власник рахунку.
  • заберіть ваші гроші.

Пам’ятайте, що цей спосіб працює тільки при зніманні грошей з банкомата ПриватБанку.

Ощадбанк

 

Власники карток банку Ощад, також вдаються в питання: чи можна зняти гроші без карти? Така можливість є, потрібно тільки зробити певні дії:

 

  • зайти в мобільний додаток банку;
  • перейти в розділ “Операції без карти” і знайти потрібну опцію;
  • обрати рахунок, з якого будуть списані кошти;
  • отримати перевіркове СМС-повідомлення, підійти до термінала Ощадбанку й за допомогою пункту “Готівка по коду” ввести його в певне вікно;
  • зняти кошти.


Альфа Банк

 

Якщо у вас виникло бажання зняти фізичні кошти з карти Альфа-Банк, ви можете натрапити на певні труднощі. На сайті даної установи немає даних, які б вказували на те, що власники карт можуть скористатися послугою переведення в готівку своїх коштів не маючи при собі картки. Клієнти Альфа-Банка можуть скористатися пунктом видачі готівки від власників установи, які є майже в будь-якому місті України. Власники пластикових карт можуть звертатися в касу банку і зняти готівкові фізичні кошти показавши паспорт. 



У яких банкоматах можна зняти гроші без комісії

На сьогодні багато фінансових установ в Україні дають можливість клієнтам знімати фізичні кошти у відділенні банкоматів, без оплати комісії. Банкомати в яких взагалі немає комісії існують не тільки в наших мріях, їх можна знайти майже в кожному місті. Різні банки встановлюють свої правила, які обмежують чи полегшують процедури знімання готівкових грошей в банкоматі. Розгляньмо найпопулярніші способи:



  • обмеження суми грошей, для зняття без комісії, в більшості банків — десять тисяч гривень;
  • обмеження частого та без комісійного зняття готівкових фінансових коштів.

 

Які банкомати в Україні не беруть комісію за знімання коштів? На сьогодні великі банки України дозволяють своїм клієнтам не знімати кошти не оплачуючи комісію. В список подібних великих банків входять такі фінансові організації: ПриватБанк, ПУМБ, Альфа-Банк, УкрСібБанк, Visa, Mastercard.

Допомога в отриманні грошей від Mywallet

 

В житті трапляються періоди коли кошти нам потрібні терміново, а можливості взяти в займ у знайомих чи рідні немає. Більшість не можуть знайти вихід з подібного положення. Залюбки їм спішить на допомогу Mywallet.Українці можуть брати кредит до тридцяти тисяч на різні потреби в онлайні. Якщо ви звертаєтесь вперше — ставка по кредиту буде відсутня.

Отримати кредит

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...