? Как получить кредит?

Кредитна карта від Apple

У березні 2019 року компанія Apple представила публіці новий продукт, а саме кредитну карту Apple Credit Card. У створенні даного продукту брав участь банк Goldman Sachs і платіжна система MasterCard. Кредитна карта від Apple представляє собою якісний банківський продукт з інноваційним функціоналом. Користувачі даної кредитної картки не оплачують фінансові кошти за її обслуговування і користування, виробляють перекази між рахунками без сплати комісії, а також можуть здійснювати безпроцентні транзакції за кордон. Даний банківський продукт відповідає загальноприйнятим стандартам безпеки, в той же час володіє підвищеним захистом від підробки в порівнянні з іншими пластиковими носіями. Apple також пропонує своїм клієнтам оформити віртуальну карту, при користуванні якої вони не будуть оплачувати пеню в тих випадках, коли будуть допускати прострочення платежів для погашення кредитного ліміту.

 


Перша відмінність, яке впадає в очі новому клієнтові полягає в тому, що пластиковий продукт Apple не містить в собі CVV-код, а також номер, як звичайна карта будь-якого банку. Замість цього на карті є ім'я власника і логотип компанії. Номер карти зберігається всередині чіпа, який вбудований в картку. Даний чіп виробляє генерацію віртуальних номерів для того, щоб користувач здійснював покупки в режимі онлайн або за допомогою Iphone.

 

Як отримає кредитну карту Apple

На жаль, на даний момент власником картки може стати тільки громадянин Сполучених Штатів Америки. Експерти в галузі фінансів акцентують свою увагу на тому, що кредитна карта apple card не буде доступна в Україні найближчі кілька років сюди через наступні випадки:

 

  • Існують певні труднощі для того, щоб зробити дистанційну ідентифікацію клієнта для отримання нового продукту від компанії Apple. Як правило, для отримання банківської картки в Україні клієнтові потрібно відвідати фізичне відділення фінансової установи
  • Практично 75 відсотків POS-терміналів є власністю "ПриватБанку", який не дозволяє користуватися послугами цих терміналів власникам продукції компанії Apple зберігаючи монополію в даному сегменті.
  • Запускати видачу нового продукту нерентабельно на території України, оскільки платіжна спроможність громадян нашої країни вкрай мала. Наприклад, для того, щоб економіка України зрівнялася з економікою сусідньої Польщі необхідно 15-20 років. На думку фінансових експертів для досягнення цієї мети, економіка нашої держави повинна забезпечити приріст ВВП в 6 відсотків щороку.

 


Незважаючи на це фінансисти впевнені в тому, що новий продукт від Apple буде працювати і в Україні і рано чи пізно громадяни нашої країни зможуть стати власниками інноваційних карт.

 


Apple id

Багато людей задаються питанням, чи можна створити apple id без кредитної картки. Для створення Apple id, кредитна картка не є обов'язковою умовою. Користувач може з легкістю зареєструватися в системі за допомогою наступного способу:

 

  • Виконайте запуск програми iTunes на своєму ПК
  • Натисніть на меню програми і перейдіть в розділ під назвою "Програми"
  • Зверху необхідно вибрати підпункт з назвою App Store
  • Усередині App Store вам необхідно вибрати будь-яку вподобану вам безкоштовну утиліту і почати її завантаження.
  • У спливаючому вікні вам запропонують створити свій ідентифікатор Apple ID.


Далі користувачеві потрібно заповнити інформацію про себе і прийняти угоду. Вся процедура не займе більше 10-15 хвилин і доступна кожному власнику гаджетів від компанії Apple.

Отримати кредит

 

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...