? Как получить кредит?
Головна - Блог - Кредити для Бізнесу - Економія часу й сил за допомогою послуг МФО

Економія часу й сил за допомогою послуг МФО

Ні для кого не секрет, що у мікрофінансовій організації отримати кредит для бізнесу набагато простіше, ніж у банку. Причиною цього є низькі вимоги до позичальника. Перейдемо до розгляду інформацію, котра допоможе Вам прийняти рішення про взяття кредиту для бізнесу без застави.

Дані про кредитування

Кредитування — процес по видачі позик людям, що відповідають ряду вимог, під певні умови. Гроші отримують як фізичні, так і юридичні особи. Тому кредити для підприємців без застави стимулюють підприємницьку діяльність великої кількості компаній. Кредитування виконується відповідно до наступних принципів:

  • Платність. Виплачується процент від отриманої суми.
  • Забезпеченість. Сторонами договору гарантується виконання вимог, які прописані в договорі.
  • Терміновість. Враховується вказаний у договорі термін.
  • Збіг економічних інтересів. Вигідність процедури кредитування для двох сторін.
  • Перерозподіл. Переміщення коштів у руки людей, що їх потребують.
  • Регулювання. Контроль за процесами в компанії.

Кредити для бізнесу без застави

Ведення власного бізнесу пов’язано як з підйомами, так і з падіннями. Значна кількість підприємців стикались із ситуацією, при якій відсутні кошти на необхідне оновлення застарілого чи зламаного обладнання, виплату заробітної плати, купівлю товарів. Виправити її можуть представники МФО.

Процедура взяття кредитних коштів без застави для бізнесу

Підготовка до взяття позикових коштів без застави для бізнесу займає невелику кількість часу. Потрібно зробити скан-копії паспорту та ІНПП.Після цього позичальнику залишиться виконати наступні етапи:

  • Оформлення заявки на сайті, вибраної МФО. Надається персональна інформація, вибирається відповідна сума й термін.
  • Підписується договір. Після заповнення заявки треба вивчити пункти електронного договору, потім він підписується.
  • Очікується відповідь на заявку. Очікування зазвичай займає не більше 15 хвилин з моменту відправки.
  • Якщо відповідь буде негативною — потрібно виправити наявні проблеми. Можливі причини відмови: заявка заповнена з помилками, жахлива кредитна історія, в наявності у людини є непогашений кредит.

Процедура погашення

Для погашення кредиту без застави використовують готівкові й безготівкові кошти. Доступні такі способи: спеціальний термінал, відділення банку, особистий кабінет на сайті.

Процедура пролонгації

Трапляється, що позичальник не встигає погасити кредит без застави у вказаний термін. Щоб сума заборгованості не виросла в декілька разів, варто використати послугу пролонгації. Для цього виплачується певна сума, також відбувається вибір нового терміну виплат.

Переваги отримання кредитних коштів у МФО

МФО дозволяє отримати швидкі кредити для бізнесу. Така процедура проводиться без застави й позичальника. А проте не потрібно бути офіційно працевлаштованим і очікувати відповідь на заявку більш ніж 15 хвилин. Також процедуру можна виконати в режимі онлайн. Для цього сучасні МФО пропонують використати сайт чи мобільний додаток. Рішення для мобільного телефону буде працювати з відомими операційними системами: Android та iOS. Завантаження здійснюється з інтернет-магазинів, які є достатньо відомі серед користувачів: Google Play та App Store. Мобільні додатки мають дуже комфортний інтерфейс і важать відносно мало.

Підбиття підсумків

Ви отримали усю потрібну інформацію, яка дозволить Вам без зволікання отримати кредит без застави для бізнесу. Потрібно лише виконати усі етапи, які описані вище. Не забудьте продивитись усі пункти договору перед підписанням.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...