? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Оформити кредит пенсіонеру: в банку або МФО

Оформити кредит пенсіонеру: в банку або МФО

Пенсіонери - одна з найбільш зручних категорій позичальників для банків. Велика кількість виданих пенсійних кредитів в Україні тільки підтверджує, що люди похилого віку є важливою групою клієнтів, і що банки в цілому позитивно ставляться до потенційних клієнтів-пенсіонерів.

Нюанси банківських кредитів для пенсіонерів

Кредит для літньої людини банкам вигідний, тому що несе менші ризики, оскільки пенсіонер має стабільний дохід і, як правило, сумлінно виконує зобов'язання, в тому числі фінансового характеру. На яке кредитна пропозиція може розраховувати пенсіонер, залежить від банку. На його отримання в основному впливають такі чинники:

  • вік позичальника;
  • кредитна історія;
  • розмір пенсії.

Для банків одним з основних визначальних чинників при наданні кредиту готівкою або на картку пенсіонеру також є наявність у нього у власності будь-якого майна. Це необхідно, щоб в разі, якщо позичальник не зможе погасити заборгованість, компенсувати витрати за рахунок реалізації застави.

Швидкі онлайн-позики для пенсіонерів

Люди похилого віку, впевнено користуються інтернетом, можуть спробувати знайти для себе онлайн-пропозиція по кредитування в банку або мікрофінансової компанії. В Україні можна оформити мікрокредит онлайн людям похилого віку.Для цього потрібно зайти на сайт обраного МФО і виконати кілька простих дій:

  • вказати суму кредиту і термін його погашення - українські мікрофінансові компанії видають позики на суму до 20 000 гривень з терміном погашення 15-30 днів;
  • вказати адресу реєстрації - незалежно від місця прописки позичальник може подати заявку на кредит і вносити платежі за позиками, навіть перебуваючи за межами України;
  • вказати персональні та контактні дані - ПІБ, ІПН і номера мобільного телефону, який буде використаний для підтвердження транзакції.

Після заповнення заявки на отримання онлайн-позики, вона передається кредитного спеціаліста МФО на розгляд. Час розгляду зазвичай не перевищує півгодини, а ймовірність схвалення становить понад 95%. Оформити невеликий кредит пенсіонеру можна через онлайн-сервіс MyWallet - він працює цілодобово і доступний з будь-якого пристрою через браузер або мобільний додаток.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...