? Как получить кредит?
? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити

Все про кредити

Процедура перекредитування є оформлення нового кредитного договору з метою погашення вже наявного кредиту. Фінансові установи можуть запропонувати своїм клієнтам перекредітовать кілька позик. Такий спосіб рефінансування кредиту дозволяє позичальникові зменшити обсяг фінансових коштів, необхідних для погашення кредиту.
Многие из нас уже давным-давно задумывались над вопросом оформления кредитной карты или успешно стали ее владельцем. Данный вид финансового продукта на протяжении последнего десятилетия активно заменяет наличные финансовые средства и стал неотъемлемым предметом в кошельке практически каждого жителя нашей страны.
Знання своїх прав при покупці в кредит дозволяє не тільки відчувати себе впевненіше, але і не втрачати гроші даремно. Але що саме може зробити людина, якщо придбав товар за кредитні кошти і бажає його обміняти або повернути? Чому така тема, як кредити та захист прав споживачів, так важлива?
Іноді відбуваються ситуації, що змушують людину повністю змінити свої плани, навіть якщо вони пов’язані з кредитними відношеннями. Наприклад, доводиться відмовитись та передати ряд фінансових обов’язків. Переоформити кредит на іншу людину може кожний охочий при дотриманні усіх вимог.
Якщо терміново потрібні гроші до зарплати на карту, звернення в мікрофінансову компанію MyWallet дозволить отримати їх протягом 20 хвилин.
Онлайн кредит на карту
Яка сума Вам потрібна?
1000 грн
від 1000 грн
до 30 000 грн
На який термін?
5 днів
від 5 днів
до 30 днів
Інформація про кредит:
  • Ви берете грн
  • На термін 10 днів
  • До погашення: грн
  • Дата повернення: