? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Як підвищити кредитний ліміт

Як підвищити кредитний ліміт

Регулярне користування банківською картою, дає клієнтові можливість брати невеликі позики під малий процент. Але у кожного клієнта є свій кредитний ліміт, який обмежує рівень суми доступний клієнту. Тому є деякі способи для підняття кредитного ліміту, про які ви можете дізнатися з цієї статті.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

 

Більшість людей замислювались над тим, щоб оформити кредитну карту, мати можливість сплачувати покупки онлайн. Цей фінансовий провідник вже впродовж 10 років активно замінює наявність коштів. Кредитна карта є необхідною в гаманці кожного сучасного мешканця цивілізованої країни. Клієнти банківських установ звикли таким способом оплачувати покупки товарів в онлайн аптеках, продуктових та магазинах з одягом.

 

Онлайн витрати стали популярними завдяки безпечності та зручності в користуванні. При використанні кредитної картки, її власник може взяти в позику суму, яка йому потрібна. Зазначеного ліміту іноді не вистачає для того, щоб виконати свої забаганки. Користувачі часто вдаються в питання — як можна підняти ліміт? Збільшити його видається легко не одразу. Дізнаємось, як в короткий термін домогтися зрушень і що для цього потрібно зробити, щоб збільшити ліміт кредитний до потрібного розміру.

Поради від "MyWallet" - як збільшити кредитний ліміт

Під час використання готівкових або кредитних коштів особа може владнати особисті негаразди за дуже швидкий термін. Карта надає доступ до грошових коштів, як часто ними користуватися та скільки витрачати вирішує тільки клієнт. Після того, як позичальник повертає гроші, кредитна лінія оновлюється.

 

Кошти можна поділити на декілька категорій:

  • особисті кошти — гроші, які ви або ваш роботодавець поклали на рахунок;
  • кредитні кошти — гроші, які банк нараховує, як кредитний ліміт. Розмір основної суми кожен банк визначає особисто під клієнтів. 

 

Особливу увагу потрібно приділити тому факту, що змінити розмір ліміту можливо завдяки активному користуванню продуктами банка. Така пропозиція набагато виразніше відрізняться від мінімальних позик чи кредитів для споживацьких лімітів.

 

Майже неможливо здогадатися, який кредитний ліміт можуть нарахувати для певного клієнта. Для початку установою проводиться аналіз досьє. Якщо в особи не має постійного місця роботи, працює неофіційно або звернулася в банк перший раз, вірогідно що вона може користуватися тільки невеликою сумою від банку. Водночас збільшуючи суму, через певний час ця людина зможе взяти максимальний ліміт. 

Розгляньмо важливі засоби, якими користуються для того, щоб підняти кредитний ліміт на карті:

 

  • сплачуйте за товари за допомогою кредитної карти;
  • вчасно погашайте кредити на карті. Якщо ви стабільно виплачуєте потрібну суму або хоча б мінімум, в банку розуміють, що клієнт відповідальний;
  • завжди беріть слухавку від співробітників. Звісно, мало кому подобаються дзвінки з певних установ, що нав’язуються, але щоразу коли ви підіймаєте телефонну слухавку, оператор в системі фіксує, що ви відгукнулися. У випадку ігнорування, система може позначити, у випадку, якщо у вас буде прострочення з вами не зможуть зв’язатися. Ці фактори погано вплинуть на бажаний розмір ліміту.

Від чого залежить підняття кредитного ліміту

У випадку, якщо людина є активним користувачем обраного банку, збільшити кредитний ліміт буде дуже просто. В Україні популярністю користується ПриватБанк, а Монобанк з кожним роком все більше розширює клієнтуру завдяки вигідним пропозиціям. Щоб збільшити ліміт, цих та інших банків, потрібно просто розраховуватися карткою онлайн карткою за шопінг, кредит при цьому буде збільшуватись. Хороший метод для того, щоб збільшити ліміт доступної суми — відкрити будь-який рахунок в обраній компанії. Комунальні послуги краще сплачувати картою. Такий спосіб підняття ліміту зможе показати установі, що ви користуєтеся їхніми послугами.

Отримати кредит

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...