? Как получить кредит?
Головна - Блог - Все про кредити - Взяти кредит з поганою історією – це реально

Взяти кредит з поганою історією – це реально

Виходи з цієї ситуації можна знайти, але в випадку, якщо банк це визначив помилково. Ви можете переглянути свою кредитну історію в різних кредитних бюро та перевірити її коректність відображення. При виявлені помилок ви можете звернутись до кредитного бюро для виправлення їх. Також можна вказати важливу причину прострочки платежів. Але всі ці способи мають не високу ефективність та займають багато часу та сил. Тому рекомендую в таких випадках звертатися до МФО, де ви зможете швидко та гарантовано отримати кредит.
Володимир Мінкович

Засновник сервісу Kredit-Ok. Кредитний експерт компанії Mywallet.

При оформленні банківського кредиту від позичальника потрібно мати хорошу кредитну історію, не зіпсовану простроченням і неповерненнями по минулими позиками. Але що робити, якщо хорошою КІ немає, але терміново потрібні гроші. Де взяти споживчий кредит з поганою кредитною історією - розберемося в цій статті.

Кредитна історія: що це таке і що на неї впливає

КІ перевіряється банком кожного разу, коли клієнт хоче взяти позику або збільшити ліміт кредитної картки. Вона має вирішальне значення, оскільки від неї багато в чому залежить, чи отримає позичальник позитивну відповідь від банку. Кредитна історія - це своєрідне досьє позичальника, в якому відображаються всі його позики, відкриті і вже погашені. У ній є інформація не тільки по кредитах, а й про самому позичальнику, така як:

  • ім'я, прізвище, по батькові;
  • число, місяць, рік народження;
  • адреса прописки;
  • ідентифікаційний номер платника податків;
  • номер мобільного телефону;
  • номер банківської карти.

Кредитна історія - це всі дані про конкретний позичальника, які були зібрані в Бюро кредитної інформації. Вона відкривається з моменту підписання клієнтом договору з банком на надання позики. Дані клієнта також відправляються в БКІ кожен раз, коли клієнт подає заявку на отримання кредиту: цільового або нецільового.

Значення кредитної історії при зверненні в банк

Оцінка КІ - один з найважливіших етапів перевірки клієнта, що звертається за позикою. Це один з елементів оцінки кредитоспроможності, особливо якщо мова йде про якісний підході. Позитивна оцінка КІ може в кінцевому підсумку вплинути на рішення банку про надання кредиту. При перевірці клієнта банк відразу бачить, які кредитні зобов'язання у нього були раніше, чи є у нього які-небудь позики, що підлягають погашенню, і чи були всі платежі виплачені вчасно, а якщо немає, то з якою затримкою. Погана КІ в більшості випадків не дозволяє кредитуватися в банку, але це не означає, що з нею взагалі неможливо отримати кредит. Мікрофінансові компанії пропонують швидкі позики для клієнтів з будь-КІ, без довідки про доходи, застави та поручителів. Компанія MyWallet пропонує взяти кредит з поганою кредитною історією на дуже вигідних умовах всім громадянам з постійним трудовим доходом, не обов'язково офіційного характеру. Переваги кредитування в МФО:

  • фіксована процентна ставка;
  • оформлення по паспорту та ІПН;
  • схвалення заявки за 5-10 хвилин;
  • ніяких прихованих комісій і додаткових платежів;
  • гнучкі умови погашення.

Швидкий займ в мікрофінансової компанії - зручне і вигідне рішення фінансових проблем в ситуації, коли банки відмовляють через погану кредитну історію.

Інші статті в нашому блозі
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...